Guest tourist Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 (edited) Vand DigiTech RP 55 (Modeling Guitar Processor)- nou, nefolosit Pret 180 Ron ....descriere produs: "Procesorul RP-55 de la Digitech est ideal pentru incepatori avand o banca de 80 de preseturi cu o multitudine de tonuri de calitate pentru diverse genuri muzicale. Din cele 80 de poziti diferite, 40 sunt editabile iar 40 sunt standard. Aceste tonuri se bazeaza pe simulare de amplificatoare pe lampa, cabinete de chitara, si pedale de efecte celebre. 11 modele de amplificatoare 5 Cabinete 20 de efecte de calitate de studio, pana la 8 simultan drum machine cu 30 pattern-uri preset-uri: 40 utilizator, 40 din fabrica acordor cromatic intrare pentru pedala de expresie pentru Whammy, Wah si Volume Display cu LED-uri iesire stereo sau iesire casti convertoare pe 24 de biti alimentare: baterii (6 AA) sau alimentator (optional - DigiTch PS200R)" Poze reale atasate Telefon 0720212334 Efectul se afla in Timisoara (se trimite prin curier sau Posta) Edited October 27, 2010 by tourist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Vand DigiTech RP 55 (Modeling Guitar Processor)- nou, nefolositPret 180 Ron ....descriere produs: "Procesorul RP-55 de la Digitech est ideal pentru incepatori avand o banca de 80 de preseturi cu o multitudine de tonuri de calitate pentru diverse genuri muzicale. Din cele 80 de poziti diferite, 40 sunt editabile iar 40 sunt standard. Aceste tonuri se bazeaza pe simulare de amplificatoare pe lampa, cabinete de chitara, si pedale de efecte celebre. 11 modele de amplificatoare 5 Cabinete 20 de efecte de calitate de studio, pana la 8 simultan drum machine cu 30 pattern-uri preset-uri: 40 utilizator, 40 din fabrica acordor cromatic intrare pentru pedala de expresie pentru Whammy, Wah si Volume Display cu LED-uri iesire stereo sau iesire casti convertoare pe 24 de biti alimentare: baterii (6 AA) sau alimentator (optional - DigiTch PS200R)" Poze reale atasate Telefon 0720212334 Efectul se afla in Timisoara (se trimite prin curier sau Posta) Up pentru un procesor mai mult decat decent pentru un pret foarte bun! Am avut si eu si am fost foarte multumit de el(pastrand proportiile cu pretul). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tourist Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Up pentru un procesor mai mult decat decent pentru un pret foarte bun!Am avut si eu si am fost foarte multumit de el(pastrand proportiile cu pretul). Mersi de "Up" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tourist Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Rezervat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tourist Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Efectul s-a vandut. Se poate inchide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts