Guest Wkarkek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Salut. Sunt intr-o dilema destul de mare. De ceva timp doresc sa cumpar o chitara BC Rich NT Jr. V (http://www.bcrich.com/v_jr_nt.html) , problema este ca n-o mai gasesc pe site-ul firmei actual. Mi s-a spus ca daca n-o mai gasesc pe site inseamna ca nu se mai fabrica iar singurii care o mai au sunt distribuitorii. Am gasit chitara la diferiti distribuitori, dar nu pe thomann,unde as fi preferat( am mai cumparat de la ei). Este urgent si ar trebui sa ma grabesc sa o cumpar de undeva,dar nu gasesc pe cineva care aduce chitara in Romania intr-un fel sau altul. M-am gandit si la un JRV Icon nou, dar nu il prefer(nu ma reprezinta) : http://www.thomann.de/gb/bc_rich_nt_jrv_icon.htm Caut ajutor pe RGC, poate gasesc pe cineva care are ceva cunostinte. Subliniez ca doresc doar NT. Jr. V-ul. Multa bafta, astept niste raspunsuri.
Doctor X Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Incearca aici: http://www.dolphinmusic.co.uk/product/2894...rose-trem-.html
Guest Wkarkek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 (edited) Multumesc pentru propunere,am incercat dar cand doresc sa completez formularul nu gasesc Romania la optiuni, desi se afla in zona V. De asemenea le-am trimis e-mailuri si nu-mi raspunde nimeni. Edited October 26, 2010 by Wkarkek
Doctor X Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Multumesc pentru propunere,am incercat dar cand doresc sa completez formularul nu gasesc Romania la optiuni, desi se afla in zona V. De asemenea le-am trimis e-mailuri si nu-mi raspunde nimeni. Au incercat si altii si au reusit pana la urma. Deci bafta!
Guest Wkarkek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Am sa mai incerc.Alte propuneri,cineva ?
Fictum Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 (edited) e o gramada de bani si e cu doze de serie, de ce o vrei pe asta? -699$ pe music123.com Iar asta e mult mai tare pentru doar o diferentza de 50$: B.C. Rich DLXJRVO Deluxe Jr. V Electric Guitar Onyx Black Features Active EMG pickups Floyd Rose Original tremolo Black Onyx finish Body wood: nato (eastern mahogany) Neck wood: maple Fretboard: ebony Body thickness: 45mm Top style: beveled Headstock style: Widow Tuners: diecast Controls: 1 volume, 1 three-way toggle and 1 tone Hardware: black Frets: 24 jumbo 2.7mm Factory strings: 9 ? 42 Nut: 43mm Scale: 25-1/2" http://www.music123.com/Guitars/Electric-G...29000643000.sku si este: 749$ Da,se afla in USA dar se poate comanda fara probleme cu o firma de transport,fara prea mult deranj. Edited November 4, 2010 by Fictum
Fictum Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 am uitat sa specific, daca chiar vrei sa o cumperi trimite mesaj si te pun in legatura cu o firma care a adus in conditii excelente si alte chitari pana acum,inclusiv a mea
steftzupac Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 (edited) nu stiu cum sa va zic dar BC RICH NT JRV , ERA ACUM 3 LUNI PE THOMANN LA UIMITORUL PRET DE 350 de euro Edited November 10, 2010 by steftzupac
Fictum Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 (edited) chiar te rog sa incerci sa ne zici Crezi ca eu am creat site-ul www.music123.com sa pun preturile pe care le doresc pentru a prostii lumea? Edited November 10, 2010 by Fictum
Guest Wkarkek Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 (edited) Multumesc pt. sfaturi Hathor, dar : Chitara nu are FR ( dupa care sunt inebunit ) , are mai multe switchuri, no problem , si NT JR. V la fel. Dozele pot fi schimbate , cu banii pe care ii dau pe Deluxe ( 754.26 $ cu transport = aproximativ 2400 RON ), pentru niste emg-uri, in plus chitara pe care am descriso mai sus , de muta vreme am rabdare pt ea si sincer , nu vreau o alta varianta (deocamdata). De pe dolphin dau 400 E pe chitara + 40E pe transport , = (aproximativ) 450 E. Asta insemnand maxim 1900 de RON. 2400 - 1900 = POC ! .... 500 RON fac economie. In plus, intr-un fel imi place ce fel suna BDSM, dar nu as sta toata viata cu el. si apoi bine-inteles, un EMG 81, EMG 85,poate mai tin la pastrare cate un EMG chrome samd. Daca gresesc corecteaza-ma. Repet, de multa vreme doresc sa o am. Cei de la Dolphin Music miau raspuns intr-un sfarsit. Daca mai ai sfaturi pt mine, te ascult cu placere. Multa bafta Keep fucking support Death Metal ! Edited November 14, 2010 by Wkarkek
Fictum Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 (edited) Da, am intzeles acum, tu te referi la varinata mai ieftina fara floyd. Eu am dat o cautare pentru BC Rich NT Jr V si mi-a intrat aia de mai sus cu floyd. In pret nu se reflecta doar dozele EMG sunt multe caracteristici care imbunatatzesc sunetul si calitatea chitarei...lemn,chei,finisaje,etc. E normal sa te interesezi de preturi si sa cumperi de unde e mai bine dar am ramas uimit de comentariul lui steftzupac ca el a gasit chitara aia cu 350euro,eu stiind care sunt preturile si neintzelegand ca e vorba de varianta fara floyd si EMG-uri Una din preferatele mele era V-ul de lux dar am ales ceva mult mai bun, tot de la BC Rich cu 7 corzi. Sfaturi? E o chitara buna pentru categoria ei de pret,dozele sunt puternice pentru unele de serie. Eu consider ca e o alegere buna. Edited November 16, 2010 by Fictum
cedrik Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Da, am intzeles acum, tu te referi la varinata mai ieftina fara floyd. Eu am dat o cautare pentru BC Rich NT Jr V si mi-a intrat aia de mai sus cu floyd. In pret nu se reflecta doar dozele EMG sunt multe caracteristici care imbunatatzesc sunetul si calitatea chitarei...lemn,chei,finisaje,etc. E normal sa te interesezi de preturi si sa cumperi de unde e mai bine dar am ramas uimit de comentariul lui steftzupac ca el a gasit chitara aia cu 350euro,eu stiind care sunt preturile si neintzelegand ca e vorba de varianta fara floyd si EMG-uri Una din preferatele mele era V-ul de lux dar am ales ceva mult mai bun, tot de la BC Rich cu 7 corzi. Sfaturi? E o chitara buna pentru categoria ei de pret,dozele sunt puternice pentru unele de serie. Eu consider ca e o alegere buna. Este
n.m.f.b. Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 e o gramada de bani si e cu doze de serie, de ce o vrei pe asta? -699$ pe music123.com Iar asta e mult mai tare pentru doar o diferentza de 50$: B.C. Rich DLXJRVO Deluxe Jr. V Electric Guitar Onyx Black Features Active EMG pickups Floyd Rose Original tremolo Black Onyx finish Body wood: nato (eastern mahogany) Neck wood: maple Fretboard: ebony Body thickness: 45mm Top style: beveled Headstock style: Widow Tuners: diecast Controls: 1 volume, 1 three-way toggle and 1 tone Hardware: black Frets: 24 jumbo 2.7mm Factory strings: 9 ? 42 Nut: 43mm Scale: 25-1/2" http://www.music123.com/Guitars/Electric-G...29000643000.sku si este: 749$ Da,se afla in USA dar se poate comanda fara probleme cu o firma de transport,fara prea mult deranj. pe music farm costa 599 usd http://www.themusicf...roducts_id=9045
Recommended Posts