Guest j_man Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 momentan am un procesor digitech rp50 si vreau sa-l vand iar cu banii pe care sper k o sa ii iau pe el si cu ce mai am eu vreau sa-mi iau unu nou in valoare de vreo 6-7 mil. ce imi recomandati de banii astia? a... si neaparat cu pedala de expresie. help please
GrP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Procesorul meu ... Dc vrei ti-l vand cu 3 jumate ...(Negociem la sc)
Guest Baumwolle Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Benson zice bine.O alegere tare inspirata ar fi Zoom G2.1u, are potential(a se citi patch-urile din fabrica nu sunt cine stie ce).
Guest j_man Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 (edited) @benson: ms de sugestie, astept si altele @grp: mai peter, vezi k unu nou e 3,5 milioane... si a tau nu e nou Edited May 7, 2006 by j_man
GrP Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 @grp: mai peter, vezi k unu nou e 3,5 milioane... si a tau nu e nou 1.Ii 3,55 mil ... 2.Da mai tr sa dai juma de milion pe adaptor(in jur de 45 RON).. U ejti prietenul meu aja k iti fac reducere: 3,5 mil cu adaptor cu tot...
mega.deb Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Acuma pe bune .... ia ZOOM G2.1 ca merita !!!! .... io am g2-u si rupe de rupe la pretul lui ... si stiu despre ce vorbesc !!!!
Recommended Posts