www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Concerte Zenith


Guest Mircea19
 Share

Recommended Posts

Guest Mircea19

02.05.2006 - Old school - pe asta cred ca l-ati pierdut :)

 

04.05.2006 - Big Mamou impreuna cu trupa Depres ora 21:00

 

10.05.2006 - Underworld in deschidere pt Luna amara

 

17.05.2006 - La taclale cafe din Constanta ...

 

18.05.2006 - Pheonix din Constanta in deschidere pt Luna amara ( Momentan incert )

 

Va asteptam...

Link to comment
Share on other sites

4.05.2006 - big mamou: public numeros si primitor...sunetul si sunetistul (mi-a placut, foarte migalos de altfel) mult mai bun decat concertul de dinainte..trupa Depres a prestat foarte bine; am vazut ceva forumisti p'acolo..poate ne delecteaza si pe noi cu niste poze :)...

 

P.S: va asteptam pe 10 in Underworld...

Link to comment
Share on other sites

poze

depres si zenith.

 

Concertul a fost foarte placut iar sunetul a fost nesperat de reusit (nu a fost ca un zid de marshalluri dar oricum a fost peste ce eram eu obisnuit in mamou).

 

In depres activeaza si colegul forumist Victor ce a avut o prestatie foarte reusita aseara. Remarc prezenta exotica a solistei vocale.

 

Zenith - cred ca e al 3-lea concert pe care pe care il vad si evolutia este foarte buna. Lasand la o parte micile scapari de pe anumite coveruri pot sa zic ca a fost foarte reusit. Piesa noua are o tema ce mi-a placut mult.

 

Acum o sa zic si ce nu mi-a placut (disclamer : e mult mai usor sa critici decat sa faci :) )

Depres - bateristul a avut uneori probleme cu tempoul ce crestea si scadea intr-un ritm destul de ilogic. Alta problema a fost legata de toti instrumentistii , toti prea concentrati pe instrumente. In majoritatea timpului s-au uitat concentrati sa nu greseasca ceva.

Zenith - statici pe scena. De aici a venit si comunicarea cu publicul destul de scazuta. Mai e de lucrat la capitolul "show"

depres_4mai_bigmamou_small.zip

zenith_4mai_bigmamou_small.rar

Link to comment
Share on other sites

Guest UrsuL

... Piesa noua are o tema ce mi-a placut mult. ....

 

Chiar ... shiet ... cum drak am putut sa uit ... cred ca te referi la aceeasi piesa la care ma gandesc si eu ... daca e vorba de ultima cantata la Bla Bla ... cea pe care baietzii si-au facut prezentarea ... pot sa zic ca am ramas mut de uimire ... e total din alt film si sper ca baietzii sa continue pe aceeasi linie ... sa confirme prin alte lucrari ca aceasta piesa nu a fost un "accident". Mai v-am zis-o si atunci si pe forum ... felicitari ptr concert ... dar retrag tot ... de 1000 de ori mai multe felicitari ptr piesa asta ... am ramas mut si tzintuit cu ochii si urechile catre scena ... si credetzi-ma asta mi se intampla foarte foarte rar

 

BRAVO!!!!

 

Ursu - Bruma drums

Link to comment
Share on other sites

Guest miriapod

da, intr-adevar..solista de la depres arata de milioane :) </gaymoment>

si piesele sunt destul de interesante..se vede ca sunteti la inceput, dar ati pornit-o foarte bine, dat fiind ca a fost primul vostru concert :)

iar zenith... tare piesa noua, asa este. fata de celalalt concert la care am fost (la bla bla), a sunat totul mult mai bine, evident :) all in all m-am simtit foarte bine :(

bafta la urmatoarele

Link to comment
Share on other sites

Guest Mircea19

"Zenith - statici pe scena" mda cam static eu.. dar aveam un brat de cinel in coaste si unu de la stativu de microfon putin mai jos:) si imi era frica sa nu le daram peste tobar :) daca mai faceam un pas in fata calcam pe procu lu victor :) eram cam inghesuit ...

 

Piesa noua.. e intradevar foarte reusita.. john a venit cu linia de bass.. si ne-a placut din prima... dar mai avem doua piese noi cel putin la fel de reusite... care insa asteapta sa va fie si voua prezentate :)

 

va asteptam Miercuri 10 mai.. in under... concertu incepe pe la 21:30 ... si dupa noi vor canta cei de la luna amara...

Link to comment
Share on other sites

Guest Mircea19

a aparut si afisul pt concertul din constanta... :) va asteptam cu drag pe toti ( ma refer la constanteni )

post-280-1146900664_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

"Zenith - statici pe scena"..pey da, nu prea a fost loc..ce sa-i faci scena mica, tobe multe, vocal mare :) (l-am lovit pe zoly de vreo 4 ori cu bassul), eu ma mai chinuiam cat de cat sa dau din pleata dar de alte manevre nu aveam loc :) ...ma bucur ca va place piesa noua, abia astept sa le terminam si pe celelalte..daca cei de la depres mai vor poze, ca am destule, sa ma contacteze...

 

 

P.S: sa inteleg ca trupa Serafic e din Constanta? poate ne vdm la concert..salut :)

Link to comment
Share on other sites

Multumim mult la toata lumea pentru aprecieri, eu unul chiar nu ma asteptam sa iasa asa bine. Publicul a fost excelent. Este al doilea concert, primul a fost pe 28 Aprilie in Club Etrusco cu formatia Hazard.

Multumim formatiei Zenith pentru increderea acordata la acest concert, multumim formatiei Hazard pentru primul concert si pentru sprijinul pe care il ofera in continuare, tuturor celor care ne ajuta sa ne promovam muzica si nu in ultimul rand celor care au venit sa ne asculte.

Promitem sa va tinem la curent cu urmatoarele concerte si va invitam la cantarile noastre. In continuare suntem deschisi la pareri, critici si orice fel de feed-back. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Mircea19

Oricand cu placere :) chiar am vrea sa repetam experienta :) ne-am simtit foarte bine cu voi pe scena ,,,, asteptam o viitoare ocazie

Link to comment
Share on other sites

Guest Mircea19

Concertul din La Taclale Cafe din 17 mai 2006 se muta vineri 19 mai 2006.. .aviz amatorilor.. pica vineri..

Link to comment
Share on other sites

Guest MetalMan

Multumesc ambelor formatii pentru concertul reusit, si pentru faptul ca mi-au facut ziua de nastere una speciala (prietenii stiu de ce). Astept cu interes viitoare concerte.

Link to comment
Share on other sites

10.05.2006 - Underworld in deschidere pt Luna amara: concertul a inceput cu o ora mai tarziu decat trebuia din cauza unei proiectii video, nu prea era loc pe scena..a trebuit sa stau in spatele statiei de chitara a lui mircea sau jos, sonorizarea buna doar ca a trebuit sa cantam pe sunetul celor de la luna amara :) public neasteptat de putin (probabil ca era miercuri), este prima oara cand ii vad si ascult pe cei de la luna amara live..oricum no comment :) prea buni.. ne vedem in constanta pe 19 :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Zoltano

Este ora 00:00, cel putin la calcu meu. So asta inseamna ca maine (Vineri) 19.5.2006, ne vedem in Taclale Cafe, Constanta. Need Weed be there or be square :)

Link to comment
Share on other sites

19 mai 2006 - La Taclale (Constanta) - pey, lume destul de multa, nu ma asteptam, mai ales ca nu prea ne stie lumea pe acolo, sonorizare bunicica, atmosfera mi-a placut foarte mult...ce pot sa zic..prietenosi constantenii...si speram sa revenim cat mai curand..

 

 

P.S: multumim lui Nas :)..stie el de ce; si Cearny daca ai facut cumva poze sau alti forumisti (am mai intalnit cativa pe acolo) don't mind to post them...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.