bach Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Vand urgent Mxr Fullbore Metal 300 lei fix cumparat in iunie de la McMusic.... pedala a fost folosita doar in casa am la ea toate hartiile cutia etc exact cum iasa din magazin, doar ca e la un pret mai mic. Vreu sa o vand urgent pt ca am nevoie de bani pt o alta pedala de drive ceva mai soft decat asta..
bach Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 sus ....schimb si cu alte pedale de preferat noise gate-uri compresoare eq flanger ,............drive-uri mai am si altele care-mi folosesc mai mult decat astea hi-gain
bach Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 sus ....schimb si cu alte pedale de preferat noise gate-uri compresoare eq flanger ,............drive-uri mai am si altele care-mi folosesc mai mult decat astea hi-gain Up!!
bach Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Schimb cu NS-2+diferenta sau cu Delay
bach Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 o poza cu inculpatul! inca va asteapta!
bach Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 sunt deschis la schimburi cu noisegate
Recommended Posts