Guest AcousticZoso Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 sunt incepator.......mai bine zis nu stiu nimic...ZERO. si am decis sa-mi iau chitara cu toate ca habar nu am de ce trebuia sa-mi iau. mi-am luat o Hora double-six electric-acustica cred ca am facut o mare greseala.... daca stie cineva.... pot renunta la 6 corzi? va fi utila chitara pt. un incepator ca si mine? HELP PLS si scuze ca va stresez
vektor Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 sau poti sa o dai pe aia si sa iti iei una "normala"
Guest AcousticZoso Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 da' nu la primele sau ultimele 6 ci din 2 in 2 mi-am dat seama de aia...
Guest AcousticZoso Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 mi-am rupt 2 corzi cand am acordat-o. SUNT UN TAMPIT. norocul meu ca erau din aceeasi "linie".
malex Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 SUNT UN TAMPIT stai linishtit. pe acest site nu vei fi contrazis niciodata
Guest tudor. Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 si ai incercat sa canti pe ea? sau i-ai rupt corzile din prima si s-a dus totu dreaq?
Guest Sylviu Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 nu dispera.. it's not the end of the world.. scoti 6 corzi si gata.. poate printre alea care tre sa le scoti or fii si alea rupte..
Guest AcousticZoso Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 am ramas cu 6 corzi bune... am incercat cateva acroduri..dar falseaza cred ca merg s-o las pe mana unuia care stie...sa mi-o aranjeze el. daca nu se poate....o duc la garantie...daca mi-o accepta (
Guest danny_boy_weeeee Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 (edited) du-te in muzica, ia-ti corzi d'addario si puneti-le. ia de la linkul asta http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2 ap tunner si acordeaza-ti-o. prima saptamana sau cam asa corzile o sa se lase asa ca tebuie acordate destul de des. GOOD LUCK Daca tot nu iti convine cum suna cumpara fenderul meu Edited May 18, 2006 by danny_boy_weeeee
Recommended Posts