SfantuJimmy Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Hey there...acum vreo 2zile am vazut la stiri ca pe un site au fost preturi gresite si blabla...si multi au cumparat laptopuri,pcuri ,frigidere ,bormasini la preturi fff mici.... Azi cand ma uitam p net la niste chitare,am observat un Epiphone de 20de mil , la pretul de 3milioane.... Oare merge sa iei chitara asta la acest pret...cum sa intamplat si cu frigiderele,bormasinile ?:-S Btw...nu am nici 300ron in momentul de fata...daca vrea cineva sa incerce :> ,eu v-am zis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest altcevanamgasit Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 e o afacere foarte buna chitari ieftine la preturi de nimic:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Big Tree Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Probabil e un fake chitara , nu bag mana in foc , dar o afacere "buna" pentru o frauda frumoasa , daca vedeti anunturi gen : Vand Epi la 10 mil ( uite aci bre link ca e 20 de mil in magazin) . Clar o sa fie o tapa mare cand omu da 3 mil pe ea si o da cu 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 nu cred ca e fake...ca restul chitarilor de pe site sunt la pretul corect... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bach Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 http://www.esound.ro/Epiphone-Tony-Iommi-S...400,p-7896.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Daca e pe bune..... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted August 3, 2010 Author Share Posted August 3, 2010 Great....deja a fost scoasa de pe site:P ,deci era pe bune =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Comanda noua-comanda preluata de operator-comanda anulata. S-au pishat direct pe comanda mea. Oricum ei nu merg pe acelasi sistem ca si emag, asa ca o comanda pe site nu e ceva batut in cuie, mai sunt 2 pasi pana sa ti se emita factura proforma. Deci da, era pe bune greseala, dar n-aveai nici o sansa sa iei chitara la banii aia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts