Nightlight Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Aveam armonia de mai multa vreme in cap si m-am decis sa ma joc putin pe ea. Keep in mind ca partea de lead a fost improvizata si trasa dintr-o bucata Lost.mp3
Mimesis Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 E de foarte proasta calitatea inregistrarea asa ca e cam greu de ascultat... Devinde si mai greu pt ca nu se prea schimba nimic Ce sa zic daca ii faceai o tema misto peste care sa construiesti ceva...sau poate ai facut dar nu imi dau eu seama:) Anyway e o critica constructiva sper eu;)
Vladimir Tepes Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ce ton e asta? aud doar un bazait de tantari
Nightlight Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Proasta inregistrarea? Cum asa? Da, tonul chitarii lead sunt de acord ca nu suna foarte bine. Asta e. Nu am scule foarte bune si am facut ce am putut cu ce am.
Nightlight Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Am facut o versiune noua a piesei. Acuma o sa va placa mai mult (zic eu). LOST__NEW_.mp3
Recommended Posts