Daiabitiz Uyup Zwurp Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 O inregistrare recenta de-a mea.Cu ceva noise pe fundal,de la mikeu mai naspa...anyway,volum mai mic,inregistrat ca de obicei. recording_dia.mp3
vlad_cozma Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 pareri (de bine/de rau)? Asta e un cantec? Sau parere la ce?
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Asta e un cantec? Sau parere la ce? o idee,un riff,ceva.Parere referitor la idee.
vlad_cozma Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Bai scuze, da' suna ca porcu'. Poate o fi undeva vreo idee, insa eu nu o aud. Sincer nu cred ca te ajuta cu nimic sa vii pe forum cu asemenea calitate de inregistrare. N-o sa te incurajeze nimeni. Iar cu ceva ritm(toba, etc) incepe sa sune a muzica si te ajuta sa pastrezi ritmul.
Guest Nihilistul Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Au fost vreo doua bucati interesante. Oricum, mai trebuie lucrat.
Razvan S. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Bai scuze, da' suna ca porcu'. Poate o fi undeva vreo idee, insa eu nu o aud. Sincer nu cred ca te ajuta cu nimic sa vii pe forum cu asemenea calitate de inregistrare. N-o sa te incurajeze nimeni. Iar cu ceva ritm(toba, etc) incepe sa sune a muzica si te ajuta sa pastrezi ritmul. am auzit chestii mult mai proaste pe forumul asta sa stii, ideile sunt bune, calit inreg e alta...dar bypassing that, e ok tu nu poti (tu nu esti true bypass ! ) E ok, suna mai ciudat harmonizeru ala da mere
Recommended Posts