Guest twistedkarma Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Okey.... Nu am inregistrari cu vocea mea. DAR... garantez 100% ca merita...nimeni nu s-a plans vreodata. Ce caut? Oameni care vor/stiu/vor stii sa cante... la un instrument Gen? Aproape orice...dar in sfera rockului...soft sau hard sau rasturnat. whatever hmmm... din Bucuresti accept si coveruri dupa: Incubus, HIM, No Doubt, The 69 Eyes, RHCP, SOAD. ( in ideea ca vocea mea se pliaza pe astea...) orice...doar sa cant ( ok...nu chiar orice!!!) Astept oferte.
Guest twistedkarma Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 (edited) :| ce legatura au aia cu ce am enumerat eu? ma indoiesc... dar cine stie ia ca incerc si revin cu reply nu sunt barbat ) Edited July 30, 2010 by twistedkarma
Vladimir Tepes Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 un microfon de calculator, o placa de sunet, un program de inregistrat (soundforge), etc. si arata-ne ce-ti poate gatlejul.
Guest Radu White Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 :| ce legatura au aia cu ce am enumerat eu? ma indoiesc... dar cine stie ia ca incerc si revin cu replynu sunt barbat ) ai spus ca din sfera rockului....sau soft sau hard....Guns canta hard...deci....!!!!
Guest twistedkarma Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ai spus ca din sfera rockului....sau soft sau hard....Guns canta hard...deci....!!!! da....dar ala are chestia aia specifica...i cannot do that. si in stilul meu...neh...iese altfel piesa si nu imi place sa sune nashpa
zonalibera Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 (edited) cati ani ai tu copilas, the best ever? p.s. ai zis ca, canti orice din sfera rock-ului si acu o dai cotita, pai ori canti, ori nu, ca eu nu inteleg... Edited August 4, 2010 by zonalibera
Sthell Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 ha, eu cant mai bine ca tine ! si nu sunt femeie !
crembusti Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 si oameni de pe rgc tot nu se schimba ...bro ia spunemi te intereseaza ceva funk? da-mi pm daca iti place ideea
Guest FlameHead Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Salut, suntem o trupa din Bucuresti, avem experienta, sala, piese, si cautam vocal. Cantam metal alternativ cu ceva influente de progresiv modern. Vrem un om cu o gandire moderna adaptata la ce se canta astazi, cu atitudine, dedicat si serios. Suna interesant?
maur Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Okey....Nu am inregistrari cu vocea mea. DAR... garantez 100% ca merita...nimeni nu s-a plans vreodata. Ce caut? Oameni care vor/stiu/vor stii sa cante... la un instrument Gen? Aproape orice...dar in sfera rockului...soft sau hard sau rasturnat. whatever hmmm... din Bucuresti accept si coveruri dupa: Incubus, HIM, No Doubt, The 69 Eyes, RHCP, SOAD. ( in ideea ca vocea mea se pliaza pe astea...) orice...doar sa cant ( ok...nu chiar orice!!!) Astept oferte. olrait, nu am inregistrari cu mine cantand la chitara, dar garantez 100% ca merita. cant orice de la bach la malmsteen. te bagi? ontopic: tu ai pus anuntul la misto?
Burb Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 imi pare rau maur , dar eu cant perfect la toate instrumentele in acelasi timp . sunt one man band ... garantez !!! dar nu am inregistrari , pentru ca nu stiu sa cuplez microfonul la calcculator . dar merita
zonalibera Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 eu cant 100% beton, undeva intre Nikita si Axel...
Recommended Posts