giuseppe Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Salut, Sunt din Bucuresti si cant cu basu, am instrument si o scula cu care pot face fata la repetitie si chiar pe scena, caut o colaborare cu un chitarist ,un tobar (de preferinta sa aiba instrumente propii) si eventual un vocal cu voce, toate astea in sensul infintari unei trupe rock. Baieti ar trebui sa fie de nivel mediu,sa zicem,acorduri,game,ritm,o coerenta in improvizatie si nu in ultimul rand seriozitate si chef de cantat,asta ca sa sa nu ne pierdem timpul prin sala de repetitie. Cam astea ar fi cerintele.I-mi cer scuze ca folosesc tonul asta dar se obrerva o tendinta care ar putea sa devina sport national,toata lumea vrea sa cante,dar nimeni nu canta. In prima faza vom canta coveruri,ca gen: Thin Lizzy,WhiteSnake,Deep Purple,Led Zeppelin,Black Sabbath,Johnny Winter,Cream,Eric Clapton,s.a.Dupa care vom opta si pentru melodii propii. PS:exista si o sala de repetitii… Contact : giuseppe.mores@gmail.com
giuseppe Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Suna interesant!Varsta? Are importanta ? Eu cred ca important e sa facem traba...
Alcamus Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Salut, Sunt din Bucuresti si cant cu basu, am instrument si o scula cu care pot face fata la repetitie si chiar pe scena, caut o colaborare cu un chitarist ,un tobar (de preferinta sa aiba instrumente propii) si eventual un vocal cu voce, toate astea in sensul infintari unei trupe rock. Baieti ar trebui sa fie de nivel mediu,sa zicem,acorduri,game,ritm,o coerenta in improvizatie si nu in ultimul rand seriozitate si chef de cantat,asta ca sa sa nu ne pierdem timpul prin sala de repetitie. Cam astea ar fi cerintele.I-mi cer scuze ca folosesc tonul asta dar se obrerva o tendinta care ar putea sa devina sport national,toata lumea vrea sa cante,dar nimeni nu canta. In prima faza vom canta coveruri,ca gen: Thin Lizzy,WhiteSnake,Deep Purple,Led Zeppelin,Black Sabbath,Johnny Winter,Cream,Eric Clapton,s.a.Dupa care vom opta si pentru melodii propii. PS:exista si o sala de repetitii… Contact : giuseppe.mores@gmail.com ma bag..cum luam legatura?
Guest shakta Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 In prima faza vom canta coveruri,ca gen: Thin Lizzy,WhiteSnake,Deep Purple,Led Zeppelin,Black Sabbath,Johnny Winter,Cream,Eric Clapton,s.a.Dupa care vom opta si pentru melodii propii. PS:exista si o sala de repetitii… Contact : giuseppe.mores@gmail.com Si eu sunt interesat- (id mess: shakta19 )
Sphero Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Still searching? noi suntem aproape formati detalii http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=49139
Alcamus Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Salut, Sunt din Bucuresti si cant cu basu, am instrument si o scula cu care pot face fata la repetitie si chiar pe scena, caut o colaborare cu un chitarist ,un tobar (de preferinta sa aiba instrumente propii) si eventual un vocal cu voce, toate astea in sensul infintari unei trupe rock. Baieti ar trebui sa fie de nivel mediu,sa zicem,acorduri,game,ritm,o coerenta in improvizatie si nu in ultimul rand seriozitate si chef de cantat,asta ca sa sa nu ne pierdem timpul prin sala de repetitie. Cam astea ar fi cerintele.I-mi cer scuze ca folosesc tonul asta dar se obrerva o tendinta care ar putea sa devina sport national,toata lumea vrea sa cante,dar nimeni nu canta. In prima faza vom canta coveruri,ca gen: Thin Lizzy,WhiteSnake,Deep Purple,Led Zeppelin,Black Sabbath,Johnny Winter,Cream,Eric Clapton,s.a.Dupa care vom opta si pentru melodii propii. PS:exista si o sala de repetitii… Contact : giuseppe.mores@gmail.com salut, suna f interesant ce vrei tu si daca vrei eu ma bag...am chitara si chef nebun...daca vrei sa vb da-mi un PM.
Alcamus Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Salut, Sunt din Bucuresti si cant cu basu, am instrument si o scula cu care pot face fata la repetitie si chiar pe scena, caut o colaborare cu un chitarist ,un tobar (de preferinta sa aiba instrumente propii) si eventual un vocal cu voce, toate astea in sensul infintari unei trupe rock. Baieti ar trebui sa fie de nivel mediu,sa zicem,acorduri,game,ritm,o coerenta in improvizatie si nu in ultimul rand seriozitate si chef de cantat,asta ca sa sa nu ne pierdem timpul prin sala de repetitie. Cam astea ar fi cerintele.I-mi cer scuze ca folosesc tonul asta dar se obrerva o tendinta care ar putea sa devina sport national,toata lumea vrea sa cante,dar nimeni nu canta. In prima faza vom canta coveruri,ca gen: Thin Lizzy,WhiteSnake,Deep Purple,Led Zeppelin,Black Sabbath,Johnny Winter,Cream,Eric Clapton,s.a.Dupa care vom opta si pentru melodii propii. PS:exista si o sala de repetitii… Contact : giuseppe.mores@gmail.com salut, suna f interesant ce vrei tu si daca vrei eu ma bag...am chitara si chef nebun...daca vrei sa vb da-mi un PM.
levi.h Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 salutare, voce si chitara,am P.A.4000W,dubita sa car oameni si scule,sala de repetitii,din rock traiesc si caut oameni seriosi(nu prea gasesc).0745615092.
Guest alex_shelaru Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ma bag si eu, sunt in bucuresti la facultate, am 20 de ani, cant la chitara am amplificator, microfon, electroacustica( pt clapton;) ), electrica, chef de cantat si, zic eu, talent! deci daca esti interesat d abilitatile mele 0766269296;) Sa fiu mai precis cu instrumentele: - electroacustica de la ibanez-V7 -copie dupa stratocaster facuta de grosmann -un microfon dynamic -amplificator de 30 w Laney, cu crunch pe el-deci numai bun pt ceea c ai vrea tu sa faci P.S.: daca prezint interes putem vb la telefon de repertoriul meu de piese.
Matei Negriu Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Salut. Si mie mi-ar placea. Imi plac influentele tale muzicale, si am echipament (amp pe lampi, chitara profi etc) adecvat. Cant de vreo 7-8 ani la electrica si am cat de cat idee despre muzica mai e valabil?
giuseppe Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Salut. Si mie mi-ar placea. Imi plac influentele tale muzicale, si am echipament (amp pe lampi, chitara profi etc) adecvat.Cant de vreo 7-8 ani la electrica si am cat de cat idee despre muzica mai e valabil? Salut. E ok. Avem si tobar. Hai sa ne vedem in zilele urmatoare, facem un jam ... suna-ma 0765475762
Guest and ven Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 (edited) chitarist sunt(17 ani). prima mea incercare intr-o trupa. imi plac influentele tale in muzica. in caz ca mai aveti nevoie... Edited October 24, 2010 by and ven
Recommended Posts