Iorgu Mihai Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Mi-am cumpara e curand un bass BC Rich Warlock si nu am husa pentru el.Am gasit niste huse pe thomann, dar acelea sunt foarte scumpe.Unde gasesc o husa mai ieftina care s-ar potrivi pentru acest bass? Multumesc.
Iorgu Mihai Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 (edited) Are cineva o idee ce husa as putea gasi, ar merge una de chitara acustica? Edited July 17, 2010 by Iorgu Mihai
SfantuJimmy Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 unde de acustica nu merge pentru ca nu e destul de lunga, headstockul va fi peafara
kuolematon Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 sunt huse de bass de la proel sau ibanez destul de bunicele, am avut o copie de warlock si l-am tinut intr-o husa proel si nu am avut probleme
Iorgu Mihai Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 husa bas mc music esti sigur ca e buna husa asta, basul e un pic mai mare decat un bass obisnuit?
Ecco Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 esti sigur ca e buna husa asta, basul e un pic mai mare decat un bass obisnuit? poti sa te duci la magazin sa masori...sau sa iei chitara cu tine,dar cred ca mai usor e sa masori
Recommended Posts