Wyldechild Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Carcasele din poza sunt numai mostre,se pot face la comanda orice model cu pozele dumneavoastra. Accesoriile sunt la fel de interesante,neoane,ventilatore colorate si multe altele. Garantie 5 ani la orice carcasa personalizata Pt contact YM: babu_wylde sau 0729852702
Wyldechild Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 un pret ceva? ca ma intereseaza pretul depinde de ce accesori vrei pe carcasa,fiecare o face cum vrea ..........o carcasa ca ceea din poze ajunge undeva in jur de 130 ron -150 ron cam asa dar putem sa facem si cu alte poze,yo stiu cu chitari cu nush. Veniti voi cu idei eu le fac!
Wyldechild Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 mentionez ca toate produsele au factura ,garantie intre 3 si 5 ani depinzand de produs
rocker_no Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 C\t de customizabile sunt carcasele? Ca eu daca vreau ceva de genul * buton din ala ca la metrou, pus sus, pentru ON/off + indicator power (3 led verz) si HDD (1 led rosu) * 2 mufe usb cu tot cu cabluri in fata (cablurile sa fie separate, ca sa fie compatibile cu toate placile de baza) * ventilatoare ball bearing sau ever-lubricate bearing (vezi www.quartz.ro) * canal de aer sau ventilator deasupra procesorului * filtre de aer la ventilatoarele de intrare * masti pentru 2 unitati optice (gen usita cu arcuri care se rabate impinsa de tava unitatii optice * fan controller cu 3 potentiometre Nu vreau culori sclipitoare, neoane, leduri & stuff, poate un paintjob interesant si functionalitate la chestiile alea intrebarea e... daca se poate? si cat ar costa asa ceva?
Cosu Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Stai putin .. Tu faci chestiile astea ca particular sau ...
Wyldechild Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 deocamdata nu am firma sau magazin daca la asta te referi....sunt doar eu cu inca unul care ne ocupam de asta. Oricum totul este cu factura ,garantie. Si voi verifica daca se poate face tot ce mi-ai spus tu acolo. Astept in continuare cereri.intrebari
Guest MrJackson Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Deci sa inteleg ca voi doi face paint-job-urile alea... ia zi... pe chitare nu va bagati ?
Wyldechild Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Deci sa inteleg ca voi doi face paint-job-urile alea... ia zi... pe chitare nu va bagati ? Deci nu sunt PAINT joburi pt ca nu vopsim sau air brush uim Ar fii costat mult mai mult,am discutat cu colegii mei si se pare ca eu ma voi ocupa de partea cu chitarile. DECI FRATI CHITARISTI daca vreti poze sau yo mai stiu ce modele pe frumoasele voastre chitari probabil ca o sa ajunga in jur de 1 milion +sau- depinzand de gradul de dificultate. vb pe YM babu_wylde sau 0729852702 ,sa discutam despre detalii si preturi mai exacte
Guest Sorin Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Salut Wyldechild Am si eu o intrebare.... Eu sunt mort dupa manga and stuff(desene japoneze pentru cei ce nu stiu) ...Ma bate gandul de ceva timp sa-mi pun ceva de genul pe chitara. Deci cum e? Poti pana la urma sa customizezi si intrumente? Ar fi suuuper cool. Ce sunt alea? Imprimeuri..? Colante? Cat ar costa pentru un job pe chitara?
Wyldechild Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 DRAGON BALL Z RULEZ !!! Mah pana acum am facut numai pe carcase pc,dar materialul folosit,care fixează pozele pe suprafete am inteles ca este valabil pt foarte multe suprafete. Problema ar fii ca nu am poze cu Manga la rezolutie din asta mare ca sa iasa pozele klumea. Daca faci tu rost cu ce vrei ma contactezi si vedem ce facem
Guest Sorin Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Bah Wyldechild you made me happy!!!!!! .... Din ce oras esti? Eu sunt din Brasov Cu pozele nu ar fi problema... Cam ce rezolutii te intereseaza?
Wyldechild Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 pai daca o poza ar trebuii sa aiba cam 3-4 mb. Nush cat inseamna asta
Recommended Posts