Seru Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 A visit from the dead - Intro-ul acustic. King Diamond - Conspiracy [1989] A_Visit_From_The_Dead.mp3
virgil Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 A visit from the dead - Intro-ul acustic.King Diamond - Conspiracy [1989] SUPER ! esti plin de suprize mestere. Bravo cu felicitari !
Seru Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Felicitari , nota 10.Keep going!! SUPER !esti plin de suprize mestere. Bravo cu felicitari ! Mii de mulțumiri! Mai pun una: Insanity King Diamond - The Eye [1990] Insanity.mp3
virgil Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Mii de mulțumiri! Mai pun una: Insanity King Diamond - The Eye [1990]
Guest Thorgrim Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Hey, dude, am remarcat tehnica ta chitaristica din duelul cu Beat It de la MJ, foarte reusita tehnica, dar faci o treaba formidabila pe acustica, foarte expresiv... Puteai totusi sa mai scoti din basi la inregistrare...
Seru Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Hey, dude, am remarcat tehnica ta chitaristica din duelul cu Beat It de la MJ, foarte reusita tehnica, dar faci o treaba formidabila pe acustica, foarte expresiv... Mulțumesc mult pt. aprecieri! Puteai totusi sa mai scoti din basi la inregistrare... ...Cât despre frecvențe nedorite, n-am cine ºtie ce scule acasã pt. audiție ºi nu-mi prea pot da seama cand mixez dacã suna bine sau nu. Asta pânã când probabil îmi voi lua niºte monitoare - numai sã treacã blestemata asta de crizã.
Recommended Posts