Seru Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 A visit from the dead - Intro-ul acustic. King Diamond - Conspiracy [1989] A_Visit_From_The_Dead.mp3Fetching info...
virgil Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Seru said: A visit from the dead - Intro-ul acustic.King Diamond - Conspiracy [1989] SUPER ! esti plin de suprize mestere. Bravo cu felicitari !
Seru Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Dam said: Felicitari , nota 10.Keep going!! virgil said: SUPER !esti plin de suprize mestere. Bravo cu felicitari ! Mii de mulțumiri! Mai pun una: Insanity King Diamond - The Eye [1990] Insanity.mp3Fetching info...
virgil Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Seru said: Mii de mulțumiri! Mai pun una: Insanity King Diamond - The Eye [1990]
Guest Thorgrim Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Hey, dude, am remarcat tehnica ta chitaristica din duelul cu Beat It de la MJ, foarte reusita tehnica, dar faci o treaba formidabila pe acustica, foarte expresiv... Puteai totusi sa mai scoti din basi la inregistrare...
Seru Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Thorgrim said: Hey, dude, am remarcat tehnica ta chitaristica din duelul cu Beat It de la MJ, foarte reusita tehnica, dar faci o treaba formidabila pe acustica, foarte expresiv... Mulțumesc mult pt. aprecieri! Thorgrim said: Puteai totusi sa mai scoti din basi la inregistrare... ...Cât despre frecvențe nedorite, n-am cine ºtie ce scule acasã pt. audiție ºi nu-mi prea pot da seama cand mixez dacã suna bine sau nu. Asta pânã când probabil îmi voi lua niºte monitoare - numai sã treacã blestemata asta de crizã.
Recommended Posts