www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Later Edit: Done

Side Note: Calitatea inregistrarii in mare parte a vocalului lasa de dorit din moment ce microfonul cu care am inregistrat este un Behringer de 50 de ron (plus ca nici eu nu ma consider vreun more solist). Tineam microfonul cu o mana, si cu cealalta incercam sa tin un servetel intre gura si microfon :) Am incercat sa mai corectez putin sound-ul din EQ dar cam atat am putut face. Sper sa fie placuta auditia :lol:

Heart_for_war__with_vocals_.mp3

Guest Nihilistul
Posted

Cred c-ar merge cateva schimbari in linia melodica pentru ca devine monotona, la un moment dat.

In alta ordine de idei, tre' sa te chinui sa mai vii cu doua versuri pentru chorus ca sa nu le repeti p-alea doua.

In rest, ma gandesc ca-i ok pentru genu' respectiv.

Guest Nihilistul
Posted
In rest, comentarii legate de voce?

Vocea e cantata ok (in afara de cateva momente in care falsezi), doar c-or sa trebuiasca suprapuse niste voci pe alocuri ca sa dea putere melodiei. Ma rog... Treburi de studio.

Posted
Vocea e cantata ok (in afara de cateva momente in care falsezi), doar c-or sa trebuiasca suprapuse niste voci pe alocuri ca sa dea putere melodiei. Ma rog... Treburi de studio.

Thanks. Yep sunt niste momente in care mai falsez. Si cu suprapusul si cu treburile de studio, inca invat.

Este aiurea ca pana sa inregistrez, am facut o mica proba, sa vad cum imi suna vocea prin monitoare. Treaba e ca suna de doua ori mai puternica si mai clara. Cum am inregistrat ...

Pai ai tras bass? Ma refer la chitara bass, nu la frecvente.

Chitara bass este facuta in FL. Dar o sa imprumut un bass de la cineva, sa o inregistrez. Nu are destula forta pe metal se pare, facuta in FL.