Nightlight Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Aceasta este piesa de care vorbeam aici. Momentan este doar instrumentalul. Mai sunt ceva retusuri de facut la intro, mai am de mixat la ea si o sa mai modific la solo. Dar in principal asta este. PS: Tobele inca nu sunt puse. Urmeaza sa asculte un amic tobar piesa si sa gaseasca ceva interesant pentru ea. Heart_for_war__new_mix_.mp3
Nightlight Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Chiar acum ma apuc sa inregistrez vocalul Sper sa iasa cum am eu in minte.
Nightlight Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 In 2 minute uploadez versiune cu vocal pe ea
Nightlight Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Later Edit: Done Side Note: Calitatea inregistrarii in mare parte a vocalului lasa de dorit din moment ce microfonul cu care am inregistrat este un Behringer de 50 de ron (plus ca nici eu nu ma consider vreun more solist). Tineam microfonul cu o mana, si cu cealalta incercam sa tin un servetel intre gura si microfon Am incercat sa mai corectez putin sound-ul din EQ dar cam atat am putut face. Sper sa fie placuta auditia Heart_for_war__with_vocals_.mp3
Guest Nihilistul Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Cred c-ar merge cateva schimbari in linia melodica pentru ca devine monotona, la un moment dat. In alta ordine de idei, tre' sa te chinui sa mai vii cu doua versuri pentru chorus ca sa nu le repeti p-alea doua. In rest, ma gandesc ca-i ok pentru genu' respectiv.
Nightlight Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 @ Nihilistul: Thanks. Sure mai am de schimbat la ea. Ma gandesc si armonia de sub strof sa o fac putin mai miscata, eventual mai lucrez la melodia voacala de pe strofa, poate jumate din chros schimb, la solo de la jumate clar schimb, ca devine putin monoton. In rest, comentarii legate de voce?
Metabog Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Eu cred ca ar putea fi destul de marfa, dar lipsesc tobele si bassul. Stiu ca tobele trebuie sa le mai inregistrezi/programezi, dar bassul este absolut esential.
Nightlight Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Eu cred ca ar putea fi destul de marfa, dar lipsesc tobele si bassul. Stiu ca tobele trebuie sa le mai inregistrezi/programezi, dar bassul este absolut esential. Wow merci. O sa mai dau un boost la bass. Cu tobele ar trebui sa se rezolve cam intr-o saptamana.
Guest Nihilistul Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 In rest, comentarii legate de voce? Vocea e cantata ok (in afara de cateva momente in care falsezi), doar c-or sa trebuiasca suprapuse niste voci pe alocuri ca sa dea putere melodiei. Ma rog... Treburi de studio.
Metabog Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Wow merci. O sa mai dau un boost la bass. Cu tobele ar trebui sa se rezolve cam intr-o saptamana. Pai ai tras bass? Ma refer la chitara bass, nu la frecvente.
Nightlight Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Vocea e cantata ok (in afara de cateva momente in care falsezi), doar c-or sa trebuiasca suprapuse niste voci pe alocuri ca sa dea putere melodiei. Ma rog... Treburi de studio. Thanks. Yep sunt niste momente in care mai falsez. Si cu suprapusul si cu treburile de studio, inca invat. Este aiurea ca pana sa inregistrez, am facut o mica proba, sa vad cum imi suna vocea prin monitoare. Treaba e ca suna de doua ori mai puternica si mai clara. Cum am inregistrat ... Pai ai tras bass? Ma refer la chitara bass, nu la frecvente. Chitara bass este facuta in FL. Dar o sa imprumut un bass de la cineva, sa o inregistrez. Nu are destula forta pe metal se pare, facuta in FL.
Recommended Posts