Zack Fair Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Iti place muzica psihedelnica,rock-ul progresiv,stii sa canti la un instrument (chitara avem) clape bass in special(nu neaparat la performante mari) eu ma refer la experimente pe instrumente,jam, nu vrei sa fii influentat de altcineva de alta trupa sau ai si vrei sa faci mai diferit mai bine si daca te-ai saturat de ce se aude la radio si la tv atuncia esti invitat sa lasi un nr de mobil id de mess si vorbim.
Zack Fair Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Iti place muzica psihedelnica,rock-ul progresiv,stii sa canti la un instrument (chitara avem) clape bass in special(nu neaparat la performante mari) eu ma refer la experimente pe instrumente,jam, nu vrei sa fii influentat de altcineva de alta trupa sau ai si vrei sa faci mai diferit mai bine si daca te-ai saturat de ce se aude la radio si la tv atuncia esti invitat sa lasi un nr de mobil id de mess si vorbim. Nimeni? chiar a murit rock :-| ?
Guest BomberBass Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Nimeni? chiar a murit rock :-| ? Unii incearca sa-l omoare.Da' vom vedea ! Nu am mess dar mail-ul meu este bomberbass09"Gmail.com Unii incearca sa-l omoare.Da' vom vedea !Nu am mess dar mail-ul meu este bomberbass09"Gmail.com Scuze adresa corecta bomberbass09@Gmail.com
Guest Nihilistul Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Daca mai aveti nevoie de vreun chitarist vocalist, fug ca vantu'. danstoica5000 e IDu' de Messenger.
Zack Fair Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 bun....mai astept propuneri ne strangem de o sala cantam ceva vedem cum stam o berica etc si vedem cum facem pe dracu in 14
Zack Fair Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 WTF IS PSIHEDELNIC??? http://www.dexonline.news20.ro/cuvant/psihedelic.html
Guest RaresD Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 (edited) wrong topic. scuze Edited July 12, 2010 by RaresD
streisean Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 daca inca mai cauti insi pt asa ceva, voi veni cu cea mai mare placere !
Zack Fair Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 ramane in picioare cautam clpari si vocali dupa 10.09 ma ocup de o intalnire cu mai multi sa vedem ce va iesi. scuze ca am fost ocupat pana acuma
Guest matei b Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 badeamatei@yahoo.com sunt vocal daca aveti nevoie si evident daca mai e de actualitate
Zack Fair Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 badeamatei@yahoo.com sunt vocal daca aveti nevoie si evident daca mai e de actualitate este de actualitate numai ca nu se mai avanta lumea si nu inteleg de ce
Recommended Posts