Guest Sekeeta Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Si eu.. de abia am picat dar vad ca nu e chiar tarziu Felicitari Tony Deja sunt nerebdatoare pt lectia 2
Guest crazy_wookie Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 wow!! vreau si eu! k lumea initiativa! I'M IN
Guest thinkbig Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 este o oferta unica.............. sper sa te convingem sa o faci .............. in fond tu o faci pt noi nu pt tine........ ne dai si noua o sansa...........
Guest MrJackson Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 este o oferta unica.............. sper sa te convingem sa o faci .............. in fond tu o faci pt noi nu pt tine........ ne dai si noua o sansa........... Omu a fost convins de mult: Toni's Corner
Guest SlashGNR Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Salut Toni, Eu astazi am citit mesajul scris de tine, ideea e foarte buna, sunt incepator si ar fi bine sa ma ajute cineva, cu ocazia asta ma inscriu in grupa. Daca ai nevoie de ajutor si am posibilitati, te voi ajuta cu mare placere. Succes in realizarea "proiectului" Slash
Guest Csernik Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Nu cred ca mai are rost sa posteze cineva aici, toti sunteti "bagati", 2 lectii au fost facute deja si urmeaza altele, la care are acces toata lumea, parerea mea e ca topicu ar trebui inchis...
Killahead Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Mdea, Csernik utilizeaza ACEL ton specific lui dar ideea e buna! S-a inchis pravalia! Continuarea e aici: Toni's Corner 100 replys, 2622 views. Thank you!!!
Recommended Posts