gigiflex Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Cred ca acest individ este un mincinos patologic. Eu va avertizez in privinta lui, este in stare sa minta indiferent de situatie. Orice zice si orice face este doar pentru castigul sau personal. Probabil este ofticat ca nu a reusit sa ma tepuiasca ... Eu am incetat sa mai am vre-o legatura cu el va recomand sa faceti la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted August 24, 2010 Author Share Posted August 24, 2010 (edited) Cred ca acest individ este un mincinos patologic. Eu va avertizez in privinta lui, este in stare sa minta indiferent de situatie. Orice zice si orice face este doar pentru castigul sau personal. Probabil este ofticat ca nu a reusit sa ma tepuiasca ... Eu am incetat sa mai am vre-o legatura cu el va recomand sa faceti la fel. sa te tepuiesc ? parca trebuia sa-ti dau power conditionaru inapoi.. chiar tu ai zis-o http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4...amp;hl=gigiflex . dupa ce mi-ai luat piese de pe chitara tot eu te tepuiesc... ok . Edited August 24, 2010 by Mosh Craciun Link to comment Share on other sites More sharing options...
schema Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 E o disputa intre doi fosti colocatari, locul ei ar fi la Nufarul sau ceva OTV, ar trebui ca un master de pe aici sa opreasca tevatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts