CernoBill Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Am o pedala Behringer Blues Overdrive, in stare estetica si functionala perfecta. Vreau sa o dau la schimb pe un tuner decent, preferabil cu display. Pedala nu e asa de rea cum s-ar putea astepta lumea de la un Behringer, atata timp cat stii sa umbli un pic la ea si la amp, si folosesti o sursa de alimentare buna Pretul ei in magazine e chiar ridicol, dupa parerea mea... Eu as estima-o pe la 60 de lei, in starea in care e. Pedala se afla in Cluj Napoca, dar mai discutam noi cum facem cu transportul and shit. Asadar, astept oferte cat mai urgent. Ma gasiti la 0735929171, si, din cand in cand, pe messenger, la acernobill@yahoo.com. Eventual puteti sa-mi lasati un offline sau un mail, si va raspund in cel mai scurt timp. O seara faina
CernoBill Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 (edited) that's some sweet ass tone... Edited July 4, 2010 by CernoBill
CernoBill Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 se pare ca n-am sanse... schimb pe un tuner...sau pe doua seturi de coarde bune...
CernoBill Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 ce...nu-i bun...?! orice e mai bun decat Guitar Rig
vldmlt Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 merge conectata in pc folosita ca preamp ? cam cat ai vrea pe ea?
Recommended Posts