Guest Gady_paul Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Cant de un an si ceva la chitara...stiu solouri complicate....fur elise...classical gas...dar nu am fost niciodata in stare sa cant chestii de genul asta: Pur si simplu...daca o fac jjssjs...nu suna ca acolo...orice ritm as incerca...nu merge. De ce?
Vali184 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 canta cum iti vine tie . nu trebuie sa ti exact exact ritmul pe care il face ea acolo... eu niciodata nu caut bataia la un cantec. imi dau seama de ea singur.
Guest Gady_paul Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Asa fac si eu doar ca...acolo parca suna mai bine
Guest Baumwolle Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Poate cã ar trebui sã mai lași deoparte tocitul tabulaturilor și sã te întorci la cãrãmizile de bazã, armonie, acorduri, bãtãi, ritm... E doar o pãrere.
andydufresne Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Cant de un an si ceva la chitara...stiu solouri complicate....fur elise...classical gas...dar nu am fost niciodata in stare sa cant chestii de genul asta: Pur si simplu...daca o fac jjssjs...nu suna ca acolo...orice ritm as incerca...nu merge. De ce? Un raspuns simplu ar fi ca in nici una din melodii nu se foloseste strict "jjssjs", e ceva mai nuantat. In afara de asta, ce a zis Baumwolle. Cumva mi-e greu sa inteleg cum de poti cinta classical gas, de exemplu, dar nu te descurci la chestii de acest gen.
Guest Gady_paul Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Teorie stiu...si stiu ca acel jjssjs...contine niste accenti care cred ca ii dau nuanta necesara. Pot canta clssical gas&co fiindca cu chestii de genul am inceput sa invat chitara...si pe ele le-am studiat...nu am facut zdranganeli din astea...inca
EugenRo2001 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 In videourile puse de tine, fata aia face muting in timpul ritmului. Face miscarile jos-sus..etc si apoi pune mana pe corzi si le opreste din vibratie - muting.
Guest Gady_paul Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 stiu si de muting...dar oricum as face...nu suna ca acolo
Recommended Posts