Guest K-Anathema Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Vand CHitara Electrica JBPlayer 150 Black, an fabricatie 2003, adusa personal din SUA in Husa conditie excelenta, sunet foarte bun, 22 taste, 2 hambuckers, pickup switch 3 ways, volum, ton functionale, inaltime doze reglabila, inaltime corzi reglabila fin, nu falseaza, ramane acordata cum trebuie cu corzi electrice bune, de 0.9 Mi subtire, sunet perfect pentru metal, dar si blues, rock&roll, ce preferati, corzi noi GHS de 0.8, am si de 0.9, cablu inclus, pret 3 milioane negociabil(dar nu prea mult ;-).
comanel Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 de unde esti? m-ar interesa chitara.. daca ai si alte poze cu ea.. in afara de cea de pe site.. mi-ar fi de mare ajutor... alte detalii le stabilim pe PM.. noroc
AnalogSound Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 si eu sunt interesat asta daca se raspunde mai repede ... daca nu ...
Guest K-Anathema Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 da, Bucuresti este locatia, 3 milioane ramane pretul, alte poze o sa pun in curand, caut la schimb +/- diferenta CHitara floyd rose licenta, single single hambucker sau hambucker single hambucker ca si combinatie de doze, pickup switch 5 ways, daca se poate cu split coil, de preferinta Ibanez, Jackson, ESP, pret bun, da` nu prea "bun" ;-), 24 de taste, conditie buna...yahoo id mancasm@yahoo.com
AnalogSound Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ok poate lasi un numar de telefon vezi ca ti-am dat mesaj pe messenger. astept sa vorbim sau sa pui alte poze.
Guest K-Anathema Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 chitara s-a vandut, mersi Marcel, rog un administrator sa stearga pollul, ramane valabil cel cu COmbo Roytek...
malex Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 hehehe si-a luat marcelica vasla acu aia din desertu' atomic - luati-va dopuri pentru urechi floodeaza marcelos acuma deshertu cu nejte riffuri de va sare paru din urechi bafta mah marcelica mah
Guest K-Anathema Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 repet rugamintea mea, pentru a va usura sarcina, un administrator sau care are drepturi sa stearga acest poll, nu mai e valabil, multumesc mult RGC
Recommended Posts