fleschmmeister Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Vand pedala distorsion Tube Screamer Ts-5 stare foarte buna. pret 2mil negociabil.
Killahead Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Ai putea sa pui o poza sau mai multe te rog? Ce an de fabricatie este? ID-ul meu de messenger: t_dijma
fleschmmeister Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 ..am pus cateva poze, nu ii foarte noua, nush exact cand o fost fabricata da' nu are nici un defect, pedala schimba bine , nu o fost umblata in ea, putin zgariata da' pentru mine cel putin nu prea conteaza asta - conteaza cum suna nu?!? - oricum eu sunt din tg mures daca intereseaza pe cineva IDu de mess ii fleschmmeister@yahoo.com
Killahead Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Multumesc frumos de poze! Da, cunosc efectul. Din pacate (si pentru ca n-ai raspuns si nu stiam ce e cu tine, il ai sau nu-l mai ai) mi-am luat azi de banii aia (aproape) un Marshall Jackhammer nou, de la thomann. Mersi inca o data.
fleschmmeister Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Multumesc frumos de poze! Da, cunosc efectul. Din pacate (si pentru ca n-ai raspuns si nu stiam ce e cu tine, il ai sau nu-l mai ai) mi-am luat azi de banii aia (aproape) un Marshall Jackhammer nou, de la thomann. Mersi inca o data. np... si eu am un jackhammer si deaia vreau sal vand pe asta...
Recommended Posts