www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Digitech Death Metal Distortion Vs Boss Metalzone


Jihad
 Share

Recommended Posts

Guest MrJackson

Da-i lu Malmsteen o chitara Iris si un zoom 505 (I nu II) ... si cu tot cu un sunet de kko crede-ma ca tot ridica o sala in picioare :)

 

De acord...

 

Pe "Ziua Vrajitoarelor", Barar a cantat printr-un Zoom 505II. Si suna coios... deci nu scula face sunetu coios ci mana...

Link to comment
Share on other sites

Guest Xirallic

De acord...

 

Pe "Ziua Vrajitoarelor", Barar a cantat printr-un Zoom 505II. Si suna coios... deci nu scula face sunetu coios ci mana...

eu personal si sincer nu cred ca 505 suna coios.parerea mea.trebe sa ma conving
Link to comment
Share on other sites

Guest MrJackson

De Gustibus non est disputandum... mie imi place cum suna albumu ala, si de cand am aflat si pe ce a fost tras, sunt si mai placut impresionat.

Link to comment
Share on other sites

deja pot zice ca stiu ambele pedale. daca e sa luam boss mt2 comparat cu deathmetal-uld e la digitech, mt2-ul il bate la fund de departe. insa tot de la digitech mi-am luat Metal Master. care in materie de "turbaciuni" pulverizeaza mai toate pedalele pe care le-am cantat pana acum. la fel, lipsa unui pot de gain poate fi o problema pentru unii...nu e cazul meu. eu l-am luat tocmai pentru ca umbla in permanenta "cu turometrul in roshu" :)

 

pot-ul de morph reuseste sa fac un sweep destul de interesant in gama de medii, dar la mine sta oricum la maxim. ceva care mi-a placut la metal master e faptul ca daca vrei gain mai mic te obliga sa umbli la volumul din chitara si automat iti pune ceva mai mult mintea la contributie. nu e cea mai buna metoda de a deveni mai bun, dar la urma urmei scrie "metal" pe el si nu "pop" :) frecv. joase si inaltele controlabile de pe metal master adauga sau taie ce putin suficient cand sunt utilizate ...din punctul asta de vedere, e aspru. un lucru foarte-foarte porno e faptul ca digitech-urile x-series au doua iesiri: una catre amp si una cu simulator de amp, iesirea CIT, catre mixer. slava cerului, am vazut metal master-ul la treaba pe 400w de lampa, Fender MH in spetza si....DA! E TURBACIUNE! daca vrei sunet cu adevarat dushmanos, afirm sus si tare ca mult, mult mai bun decat deathmetal sau mt-2 este un metalmaster. buba ar fi, asa cum bine a zis cineva mai inainte ...ca in momentul in care vrei s-o dai "din fanta-n sprite", cu Digitech Metal Master nu tine. ala e facut pentru drujbe demente si atat.

Link to comment
Share on other sites

afirm sus si tare ca mult, mult mai bun decat deathmetal sau mt-2 este un metalmaster.
tre s-aud neaparat mm-ul
[...]in momentul in care vrei s-o dai "din fanta-n sprite", cu Digitech Metal Master nu tine. ala e facut pentru drujbe demente si atat.
Drujba si-atat vreau.

 

Dracu s-o ia de treaba.. mi-a ajuns acu cateva zile si mutl-asteptatul MT-2. Imi vine sa ma dau cu capul de mereti pt ca nu suna vreau eu. :)

Tre sa gasesc eu buba... da` maine de-acu. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.