DeatH Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Salutare! Dupa cum spune si titlul, caut trupa/colaborari in Bucuresti. Cant cam de 6 ani, in mare am cantat metal, rock, precum si ceva tentative de jazz/blues. Posed instrumente, insa deocamdata nu am amplificare proprie ( problema ce urmeaza a fi rezolvata intr-un viitor apropiat ). Am si oaresce capabilitati vocale, zic eu la nivel de backing Ma simt cel mai bine in sfera metal/rock, sunt de asemenea deschis si la alte genuri, insa cu urmatoarele mentiuni ( no offence nimanui ): - in mare parte ma intereseaza trupe cu cantari/activitate, insa daca se ivesc oamenii potriviti ar fi ok si un proiect nou; - exclus trupele sa zic foarte tinere, as prefera o medie de varsta de la 20 incolo; - exclus oamenii care mai canta ocazional in timpul liber, sunt tanar si sunt dispus sa dedic cat timp trebuie muzicii In alta ordine de idei, ma puteti contacta prin PM, YM death_5k sau tel. 0727677321 Cheers!
DeatH Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 (edited) Still searching Edited June 23, 2010 by DeatH
eduard.alexandru Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Cei de la Spectral cauta basist, uita-te mai bine la anunturi.
mihai95 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Chiar nu exista metalisti in Bucuresti? exista, dar sunt cam mici de varsta:D am niste cover-uri daca vrei sa te uiti
DeatH Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 UP! Chiar nu mai vrea nimeni sa cante metal in Bucuresti? Nu tin neaparat sa gasesc o trupa completa si/sau cu background, cat tin sa gasesc oameni seriosi si cu perspectiva care vor sa cante metal de calitate. Asa ca, vocali, chitaristi si MAI ALES tobari, cautati-ma. Poate punem de ceva calumea
DeatH Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Rog adminii sa inchida topicul. Multumesc
DeatH Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Anunt valabil din nou, sa curga ofertele
Recommended Posts