Vali184 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Cand ar trebui sa stiu ca sunt pregatit sa trec de pe chitara acustica pe una electrica? Care ar trebui sa fie cunostiintele mele in acel moment?
Sarpe Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Atunci cand ce vrei tu sa canti nu o poti face si pe acustica.
Razvan S. Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Atunci cand ce vrei tu sa canti nu o poti face si pe acustica. Lol, tu glumesti nu? Pe o acustica bunicica cu cutaway si low action poti face aceleasi chestii ca pe orice electrica, cmon dude
Sarpe Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Este o chestie de preferinte dar si de hardware. Daca era asa de simplu nu prea se mai chinuiau astia sa scoate n modele de electrice. Dar asta este opinia mea, fiecare cu a lui. Numai bine!
Vali184 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 am chitara de vreo 4-5 luni. pot sa imi iau o electrica? squier tele custom e buna ca si prima chitara electrica?
dgeekoo Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 am chitara de vreo 4-5 luni. pot sa imi iau o electrica? squier tele custom e buna ca si prima chitara electrica? Da.
Dusty11 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Da, Squier Tele Custom e o chitara foarte prietenoasa. Ti-o recomand cu caldura, si eu tot pe ea am inceput
Nenea Rau Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ASta i-am spus si eu lui frate-miu, care e mai mic ca mine, cand m-a intrebat daca sa inceapa cu Florina.
mirceab Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 ' ...Pe o acustica bunicica cu cutaway si low action poti face aceleasi chestii ca pe orice electrica... Rãzvan cam are dreptate. ªi nici nu trebuie consideratã chitara acusticã ca fiind un entry-level, un fel de ºcoalã/inițiere, iar chitara electricã vârful virtuozitãții. (Vezi eventual Tommy Emmanuel sau Don Ross - gen ). Recurgi însã la chitarã electricã când doreºti sonoritatea deja consacratã a acesteia (plus efecte gen distors/overdrive ºi tremolo-bar), deci cu predilecție spre solisticã, într-o formație/trupã.
Vali184 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 pai eu vreau sa cant intr-o formatie ca suntem 3. 2 chitaristi si un baterist. din acest motiv vreau sa trec pe electrica.
Recommended Posts