Guest Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 (edited) Tocmai am cumparat 3 bilete la Satriani in Budapesta pe 8 Noiembrie. Biletele le am luat prin intermediul eventim romania. Grabiti va sa luati ca sunt ieftine, 40, 50 si 60 E. E o ocazie unica. Daca ne gandim ca in toata Europa canta numai la noi nu s a gandit nimeni sa l cheme. Daca mai e cineva din Bucuresti care merge in acea perioada cu masina poate ne combinam la transport. Grabiti va ca e ceva unic ! Edited June 10, 2010 by Guest
Petrucci e tare Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tocmai am cumparat 3 bilete la Satriani in Budapesta pe 8 Noiembrie. Biletele le am luat prin intermediul eventim romania. Grabiti va sa luati ca sunt ieftine, 40, 50 si 60 E. E o ocazie unica. Daca ne gandim ca in toata Europa canta numai la noi nu s a gandit nimeni sa l cheme. Daca mai e cineva din Bucuresti care merge in acea perioada cu masina poate ne combinam la transport. Grabiti va ca e ceva unic ! damn....sper sa fac rost de bani. Satch rules
Quetzalcoatl Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 (edited) Pai nu zicea acum ceva timp. See ya in Romania? Edited June 10, 2010 by Quetzalcoatl
guitarhero1957 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 (edited) Poate era o gluma ... sau o fi crezut ca Budapesta e in Romania ) Edited June 10, 2010 by malaianu mihai
drrond Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Nu vreau eu sa fac pe desteptul dar pe site-ul sau nu e nimic: http://www.satriani.com/road/ Imi doresc enorm sa-l vad dar sa nu fie teapa...
Vladympv Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 tulai pl, de cand astept - hahaha eu unu clar merg ori budapesta ori viena chair daca vine la ziua chitarelor nu e concert , e alta treaba concertul Nu si-a facut update la site. nu e nici o teapa
Recommended Posts