Guest terek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 (edited) o trupa recent formata in bucuresti noi cautam ceva gen james hetfield de la metallica sau axl rose de la guns n roses dar celelalte voci cat timp ne place e ok.Vocalistul trebuie sa fie inspirat sau macar sa ii placa cateva di aceste trupe: Ac/Dc, Metallica,guns n roses,aerosmith,system of a down,iron maiden,green day,manowar,trooper,slayer,led zeppelin nirvana etc va dati voi seama astept pe cei interesati la idu de yahoo:zeus_terek_metallica@yahoo.com sau de skype:terek_acdc Edited June 9, 2010 by terek
Guest terek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 o trupa recent formata in bucuresti noi cautam ceva gen james hetfield de la metallica sau axl rose de la guns n roses dar celelalte voci cat timp ne place e ok.Vocalistul trebuie sa fie inspirat sau macar sa ii placa cateva di aceste trupe: Ac/Dc, Metallica,guns n roses,aerosmith,system of a down,iron maiden,green day,manowar,trooper,slayer,led zeppelin nirvana etc va dati voi seama astept pe cei interesati la idu de yahoo:zeus_terek_metallica@yahoo.com sau de skype:terek_acdc up!
Claudiu George Traistaru Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Salut. Mai este valabil anuntul? Este exact ce cautam . Am 21 de ani si as vrea sa cant intr-o trupa cu influente Metallica (in special), system of a down, trooper, green day, nirvana... si ocazional cate o melodie pe stil motorhead la voce . Folosesc o voce destul de clean si melodioasa dar vreau sa cant intr-o trupa in care sa pot sa imi si tip plamanii afara si sa fac combinatii intre cele 2 stiluri. Daca se cere cate o balada gen tuesday's gone ....pot baga si o improvizatie de muzicuta. Daca inca este valabil anuntul, ma anuntati si va adaug pe messenger. O sa va dau diferite compozitii pe care le-am facut plus diferite versuri pe care le-am scris. Sunt totusi la o facultate care cere multe nopti nedormite, zeci de ore de munca continua si chiar imi pare rau dar nu pot sa vin la repetitii decat vinerea de la 3 sau sambata dimineata.
chitu31 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Daca nu ati gasit nimic nr meu de tel este 0762 601680 mihai este numele meu mi-ar placea sa ne vedem la o auditie astept un sms de la voi cu nr vostru de tel sa stabilim o intalnire multumesc , ma gandesc ca o auditie face cat o mie de mailuri sau mesaje pr mail
Guest alexblind Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 salut,sunt din ploiesti,as vrea sa gasesc o trupa in care ma ma incadrez si sa comunicam prin muzica,am 22 de ani si am ca influente si repere vocile solistilor de la green day si arctic monkeys timbrul meu fiind cam intre cele ale celor doi solisti.astept un raspuns de la voi
Recommended Posts