metalzone_ro Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Cumpar pedala Dime mxr folosita cu alimentator la un pret adecvat. Astept oferte !
Tintin Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Scrie un pret, te rog si baga si niste poze! Merci Buy Dime MXR pedálok használható étel megfelelõ áron. Várakozás kínál! Poate asta te ajuta cu ceva
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Buy Dime MXR pedálok használható étel megfelelõ áron.Várakozás kínál! Poate asta te ajuta cu ceva +1 =)) =)) maximum reply dude. ni poza http://www.guitarshop.ro/poza-zoom.php?poz...982795_zoom.jpg
igenbiza Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 (edited) Buy Dime MXR pedálok használható étel megfelelõ áron.Várakozás kínál! Poate asta te ajuta cu ceva Muhaaaahhhaaa:)))) Este în?eles bine calculator traduce cum. ReTradus motamo a iesit: "Cumperi Dime MXR pedale se poate folosi mâncare potrivit pre?. A?teptare oferit!" Scuze de offtopic... si bineinteles, ca nu pot sa fac diferenta intre vand si cumpar... my fault. Edited June 9, 2010 by igenbiza
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Muhaaaahhhaaa:)))) Este în?eles bine calculator traduce cum. ReTradus motamo a iesit: "Cumperi Dime MXR pedale se poate folosi mâncare potrivit pre?. A?teptare oferit!" google translate sucks!
Tintin Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Nu man, nu era greseala, intentionat am folosit un translator online ca sa iasa asa traducerea, sa fie sub forma de gluma, ca am 2 colegi de etnie maghiara in birou si itzi dai seama ca era o banalitate sa-i rog sa-mi scrie ei traducerea. A fost doar o gluma care ma bucur ca nu a deranjat.
igenbiza Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Nu man, nu era greseala, intentionat am folosit un translator online ca sa iasa asa traducerea, sa fie sub forma de gluma, ca am 2 colegi de etnie maghiara in birou si itzi dai seama ca era o banalitate sa-i rog sa-mi scrie ei traducerea. A fost doar o gluma care ma bucur ca nu a deranjat. De mult nu ma mai dereanjeaza glumele astea, si dupa parerea mea era ridicol ceea ce a iesit Si inca o faza amuzanta: m-am bucurat atat de mult ca am vazut anuntul cu pedala, de nici n-am observat ca defapt si el vrea sa cumpere... sunt fraier si ma fac de ras, dar nu-i bai
metalzone_ro Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Cumpar pedala Dime mxr folosita cu alimentator la un pret adecvat. Astept oferte ! Up
metalzone_ro Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 nu mai este valabil am probat una si sunt profund dezamagit, nu era ce asteptam
Recommended Posts