www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tabarã De Chitarã Ediția A 3-a Seria A Doua

Recommended Posts

Guest arosulescu
Posted

Pentru cã s-au ocupat toate locurile în cadrul taberei de chitarã din perioada 4-10 iulie, organizatorii reediteazã tabãra pe 15-21 august.

Aºadar, cei care nu au reuºit sã se înscrie în prima serie, se pot înscrie în seria a doua.

Vã aºteptãm !

Mulțumim!

Guest arosulescu
Posted

Magazinul PLAY (instrumente si accesorii muzicale) din Cluj Napoca se alãturã taberei ºi oferã pe tot parcursul anului 2010 pentru participanții la ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP 2010 o reducere de 5% la achiziția oricãror produse cumpãrate aici !!!

Reducerea se va face pe baza unui CUPON pe care îl veți primi la venirea in tabãra.

Guest arosulescu
Posted

comunicat de presa

Guest arosulescu
Posted

Primii înscriºi au ºi apãrut.

• 2 weeks later...
Guest arosulescu
Posted

mai sunt 16 locuri.

Guest arosulescu
Posted (edited)

Gata. Ne-am întors (din prima tabãrã -seria A 4-10 iulie). A fost obositor, dar foarte frumos totodatã. Douã zile ploioase, în rest soare ºi voie bunã.

Asta a fost atmosfera. Sunt puține poze, pt cã programul a fost extrem de încãrcat ºi nu am avut timp de nimic altceva. Dar a fost un fotograf profesionist de la care voi primi materialul peste câteva zile. Aºadar, voi reveni cu fotografii mai multe ºi mai bune. Cele de mai jos sunt fãcute de mine sau de Iarina în foarte puținul timp liber pe care l-am avut.

Mai sunt vreo 13 locuri libere pentru seria B.

Edited by arosulescu
  • 2 weeks later...
Guest arosulescu
Posted

Mai sunt cateva locuri.

Guest arosulescu
Posted

Mulțumim. Pentru noi este o mare plãcere sã arãtãm ºi altora din puținul pe care îl ºtim.

Guest arosulescu
Posted

Mulțumim RGC pentru gãzduire ºi pentru lipiturã.

• 2 weeks later...
Guest arosulescu
Posted (edited)

poze noi....

Încã mai sunt locuri.

Edited by arosulescu
Guest arosulescu
Posted

De mâine într-o sãptãmânã începe tabãra de chitarã. Mai aveți timp pentru înscrieri.

• 3 weeks later...
Guest arosulescu
Posted (edited)

Ne-am întors. Ediție foarte reuºitã, oameni de mare bun simț, vreme superbã. Iatã ceva poze fãcute în grabã. Aºtept pozele oficiale fãcute de fotograful taberei.

Edited by arosulescu
Guest arosulescu
Posted (edited)
...se simte criza si lipsa fondurilor materiale a participantilor, fata de editiile trecute. oricum :)

nu am priceput... în iulie nu a fost crizã?

Te referi la faptul cã au fost mai puțini? ... asta nu aº pune-o pe seama crizei în contextul în care, în iulie (plinã crizã) s-au epuizat toate locurile de cazare ale cabanei...ba mai mult, s-au înscris în avans pentru seria B (asta din august la care am pus ultimile poze). Noi nici nu aveam de gând sã facem ºi seria B dar au fost mulți doritori. ... deci nu vãd o crizã aici...

Ne gândim sã facem ºi o serie de iarnã (bãnuiesc cã e un peisaj absolut superb iarna la Râmeț ... aºa cred poate mã înºel). Dar nu ºtiu în ce perioadã... voi când aveți vacanțe?

Edited by arosulescu
Posted

Buna,sunt nou pe aici.Sunt un devorator de muzica si chitarist amator.

M-ar interesa o tabara de iarna.Mi-ar fi placut sa vin si la editia de august dar am fost in concediu.

Locuiesc f aproape,merg des la iarba verde in zona si am dus si amici spanioli pe la Remetea si Coltesti si au zis ca vor sa-si cumpere casa de vacanta,au ramas pe spate cand au vazut peisajele.

Singura mea problema e timpul limitat,dar ma rup cumva

Guest arosulescu
Posted

Da..mãcar 10 sã se strângã.

Guest arosulescu
Posted (edited)

Au venit ºi pozele de care vã spuneam (cele fãcute de fotograful taberei).

Edited by arosulescu
Guest arosulescu
Posted (edited)
...cred ca la tura de iarna m-as baga si eu, daca or fi bani si n-a fi prea scump si de a fi loc si de mine :)

ramane de vazut :lol:

Cu banii e problema ... va trebui sã ne obiºnuim cu aceastã lipsã permanentã în viețile noastre... locuri sunt destule ºi este bine-venit oricine.

Tura de iarnã se va ține în perioada vacanței elevilor de la începutul lunii februarie.

La finalul taberei, fiecare elev dar ºi noi instructorii (evit termenul de profesor...parcã e prea pretențios), am cântat o scurtã melodie compusã în perioada taberei la aºa-numitul eveniment "acustic live music show" (mor dupã limba englezã).

Asata am cântat eu ºi Iarina (imprimare fãcutã cu looper-ul). Piesa este o prelucrare dupã spiritual a lui Pat Metheny ºi Charlie Haden

Edited by arosulescu
Posted

foarte fain ! pe langa poze chiar vroiam sa si aud ceva ... mult "feeling" ca deobicei .

cat despre lipsa banilor, ... ce pot sa zic ... "banii vorbesc, banii nu tac ..." :lol:

eu zic sa nu iei in seama ce zic altii despre initiativa ta (voastra) si ca tabara asta, merita toti banii ( daca i-am avea ) si miscarile de genul asta ... :lol:

hai noroc profu' :)

Guest arosulescu
Posted (edited)
foarte fain ! pe langa poze chiar vroiam sa si aud ceva ... mult "feeling" ca deobicei .

cat despre lipsa banilor, ... ce pot sa zic ... "banii vorbesc, banii nu tac ..." :lol:

eu zic sa nu iei in seama ce zic altii despre initiativa ta (voastra) si ca tabara asta, merita toti banii ( daca i-am avea ) si miscarile de genul asta ... :lol:

Mulțumim dar nu am auzit încã pe nimeni sã zicã nimic de rãu...dacã cineva are de obiectat (la modul pertinent , argumentat) ceva este liber sã se exprime. Putem discuta. Chiar eu v-am invitat la discuții pe tema unei ediții de iarnã. Probabil nu se încumetã nimeni din cauza banilor ºi a perioadei ...sã-i spunem ciudate...iarna

Cât despre spiritual... este doar un foarte scurt fragment...pãrțile de improvizație nu le-am imprimat. Cântãm ºi noi cum putem ... e loc de mai bine peste tot.

Edited by arosulescu
Guest adrian003
Posted

am facut odata o excursie ,am fost vreo 20(seminar teologic) si ne-am cazat la manastirea Hurezi. E 5 sau 10 lei pe zi cu 2-3 mese da ce mese:D platouri cu carne si multe altele . AR fi o alternativa sa faceti la manastire vara dak va primeste si astfel scad si cheltuielile totusi 850 lei e cam mult pe criza asta :Dpacat ca nui mai aproape de craiova.....

Guest arosulescu
Posted (edited)
am facut odata o excursie ,am fost vreo 20(seminar teologic) si ne-am cazat la manastirea Hurezi. E 5 sau 10 lei pe zi cu 2-3 mese da ce mese:D platouri cu carne si multe altele . AR fi o alternativa sa faceti la manastire vara dak va primeste si astfel scad si cheltuielile totusi 850 lei e cam mult pe criza asta :Dpacat ca nui mai aproape de craiova.....

Da ar fi o treabã dar nu uita ca avem ampuri, chitare electrice spectacol final etc etc.....nu se pot face la mãnãstire lucrurile astea iar la pensiune ...astea-s prețurile..100 ron pe noapte cu 3 mese incluse plus onorariul profesorilor... ºi uite aºa ajungi la o suma destul de mare. Poți sã mai renunți la confort dar riºti sã bagi 4-5 oameni într-o camerã? Nu vrem sã facem rabat de la confortul cursantului ºi al nostru în general. Ca sa nu mai zic de spectacolul final la care vin ºi pãrinții de obicei iar sala devine neîncãpãtoare (ºi mansarda respectivã e foarte mare). E imposibil de schimbat locul... Poate ar fi o varianta cu cortul..ºi astfel cheltuielile s-ar diminua.

Edited by arosulescu
Guest arosulescu
Posted
... si pana la urma care ar fi un pret aproximativ pentru perioada de iarna .. si de cate zile ar fi vorba ?

tabãra costã în jur de 900 ron. 7 zile 6 nopți 3 mese pe zi la restaurant. 4 ore de chitarã pe zi plus alte activitãți.

dacã mai sunt întrebãri...poți sã le adresezi.