Guest mkskcrew Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dupa multa munca , am reusit sa inregistram piesa " On the Grass " . Speram sa va placa . Asteptam critici/pareri . Black_Stain___On_The_Grass.mp3
Un Tobar Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Piesa e ok, dar e o chestie ciudata acolo la solo unde imi da cu radical la trecerea aia de tobe.
Guest mkskcrew Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 (edited) Piesa e ok, dar e o chestie ciudata acolo la solo unde imi da cu radical la trecerea aia de tobe. Cred ca stiu unde spui ... a facut tobara ceva gresit , un breack sau ceva . Edited June 8, 2010 by mkskcrew
Alex_Strat69 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 sunt niste benduri out of tune , iar la solo cand incepi sa canti repede se simte ca e un pic fortzat
DraculVaDomni Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Frumoasa piesa. Ceea ce nu imi place este ca vocea e unpic prea in fata, sau poate ma insel.
Guest mkskcrew Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Frumoasa piesa.Ceea ce nu imi place este ca vocea e unpic prea in fata, sau poate ma insel. Este un pic in fata vocea . Varianta de acum , nu esti varianta finala a masterizarii . Mai sunt mici chestii de rezolvat .
Guest mkskcrew Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Piesa a fost inregistrata la Pyramid Studio . Multumim Mihai , pentru ajutorul pe care ni l-ai acordat.
Recommended Posts