buhu Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Doresc sa achizitionez un mixer in viitorul apropiat. Ce vreau sa fac cu el... Sa inregistrez chitara+microfonul, pe canale diferite. Eu am un Audigy2ZS. Optinea care o am(cred eu)este ca sa scot din mixer o singura iesire(stereo), intr-un canal chitara si in celalt mic, o duc in line in si pot sa fac 2 track-uri mono in Reaper. Nu stiu exact configuratia unui mixer; voi putea face acest lucru? Recmandati-mi un mixer si un mic.Ceva ieftin, nu vreau performanta, vreau doar sa-mi antrenez vocea, alaturi de chitara, sa fac cate un cover, sa-mi inregistrez compozitiile etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 si ai un combo/head cu iesire cu nivel de linie Sau procesor, preamplificator sau chiar pedale ºi orice altceva îți oferã la ieºire nivel de linie (sau "de cãºti" eventual, precum Amplug). Eventual poți pune ºi software un cabsim, ampsim sau chiar toate efectele de care ai nevoie. În nici un caz n-ai ce face cu mixerul, decât poate dacã vrei preamp de microfon mai bun, dar pt. asta n-are sens sã-ți iei un mixer întreg, cu atât mai puțin unul ieftin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 Sau procesor, preamplificator sau chiar pedale ºi orice altceva îți oferã la ieºire nivel de linie (sau "de cãºti" eventual, precum Amplug). Eventual poți pune ºi software un cabsim, ampsim sau chiar toate efectele de care ai nevoie.În nici un caz n-ai ce face cu mixerul, decât poate dacã vrei preamp de microfon mai bun, dar pt. asta n-are sens sã-ți iei un mixer întreg, cu atât mai puțin unul ieftin. Deci eu pot conecta un mic dinamic in intrarea de pe placa audio?si chitara in line in? Adica microfonul va fi preamplificat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 ce ziceti de asa ceva sau asa ceva Daca vedeti ceva interesant sa nu depaseasca 35 eur de pe aceeasi pagina recomandati-mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 hey, nobody helps me? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 Deci eu pot conecta un mic dinamic in intrarea de pe placa audio?si chitara in line in?Adica microfonul va fi preamplificat? AM nevoie de un raspuns aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Bre, manualul plãcii l-ai citit? Îl gãseºti aici: http://support.creative.com/manuals/ Vezi capitolul Connecting Related Peripherals -> Creating Music. Sau, pe scurt: eu pot conecta un mic dinamic in intrarea de pe placa audio? Da. si chitara in line in? Nu direct. microfonul va fi preamplificat? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted June 25, 2010 Author Share Posted June 25, 2010 Bre,manualul plãcii l-ai citit? Îl gãseºti aici: http://support.creative.com/manuals/ Vezi capitolul Connecting Related Peripherals -> Creating Music. Sau, pe scurt: eu pot conecta un mic dinamic in intrarea de pe placa audio? Da. si chitara in line in? Nu direct. microfonul va fi preamplificat? Da. Thanks a lot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts