buhu Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Nu de mult am achizitionat un Audigy2ZS. Imi satisface cerintele din punct de vedere a sound-ului si a latentei. Ideea e ca am folosit-o mai mult in pe WIN7 si acum am trecut pe XP din mai multe motive, incompatibilitati la drivere si performanta scazuta a pc-ului meu. Asa, pe 7 puteam selecta modul de redare si inregistrare; redare 24/196 inregistrare 24/96. Cum fac asta in XP? Ma intereseaza mai mult redarea. Nu am gasit setarea asta pe nicaieri, pe 7 era prezenta in Control panel. Daca imi mai puteti da sfaturi in legatura cu aceasta placa si windows XP, dau o berula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intrusul Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 La Audigy2 SE-ul meu aveam o rubrica Device Control in Control Panel.. daca ai avut-o in Win7 si acum nu o ai, probabil ai omis sa bifezi vreun checkbox la instalarea driverelor/aplicatiilor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
buhu Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 La Audigy2 SE-ul meu aveam o rubrica Device Control in Control Panel.. daca ai avut-o in Win7 si acum nu o ai, probabil ai omis sa bifezi vreun checkbox la instalarea driverelor/aplicatiilor... Nu am omis nimic. O sa fac un update de pe site-ul celor de la Creative. Eventual o sa mai caut drivere de pe forumul oficial, mai sunt variante ale utilizatorilor, au si bug-fix-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts