Wyldechild Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Zoom-ul arata bine si vreau sa il vand pt ca vreau sa imi iau o pedala. PRETZ 130 ron neg. S-au cine are vreo pedala(distors, Overdrive..ceva de la digitech sau nu neaparat)
guitar88 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Atata timp cat nu ai un amp bengos, cel mai bine ar fi valvolar, nu merita sa-ti dai zoom`ul. Credema, pentru ca-ti zic din experienta. Din cauza ca zoom-ul nu-mi mai sadifacea cerintele, l-am vandut, si cu timpul mi-am cumparat urmatoarele: Boss SD1, Boss CH1, Boss GE7, MXR dist. +, Cry Baby Wah Wah, si valiza Boss BCB in care sa le tin. pedalele, erau, si inca sunt grozave, dar sunetul care iesea din amp era de *****!!! Din cauza ca nu-mi permiteam sa-mi schimb amplificatorul, so nici nu avea rost sa-mi iau amp dupa amp pana ajung la cel care imi place mie (Marshall JCM800) ca asa pierdeam o gramada de bani si tot un sunet de ***** as fie avut pentru o gramada de timp, le-am vandut pe toate si mi-am cumparat un Boss GT-8, de care sunt foarte fericit! Cand imi voi lua JCM-ul atunci imi voi construi un pedalboard din nou, pana atunci, raman fidel la GT8
Wyldechild Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Atata timp cat nu ai un amp bengos, cel mai bine ar fi valvolar, nu merita sa-ti dai zoom`ul. Credema, pentru ca-ti zic din experienta. Din cauza ca zoom-ul nu-mi mai sadifacea cerintele, l-am vandut, si cu timpul mi-am cumparat urmatoarele: Boss SD1, Boss CH1, Boss GE7, MXR dist. +, Cry Baby Wah Wah, si valiza Boss BCB in care sa le tin. pedalele, erau, si inca sunt grozave, dar sunetul care iesea din amp era de *****!!! Din cauza ca nu-mi permiteam sa-mi schimb amplificatorul, so nici nu avea rost sa-mi iau amp dupa amp pana ajung la cel care imi place mie (Marshall JCM800) ca asa pierdeam o gramada de bani si tot un sunet de ***** as fie avut pentru o gramada de timp, le-am vandut pe toate si mi-am cumparat un Boss GT-8, de care sunt foarte fericit! Cand imi voi lua JCM-ul atunci imi voi construi un pedalboard din nou, pana atunci, raman fidel la GT8 Mult adevar vorbesti,dar mai bine un distors klumea care sa sune totusi belea in concert,pt ca zoom ul nu prea face fata....Si acum normal,gt8,scuza-ma aia da placa cu efecte.......o sa vina si statia:) ZOOMUL VINE IN CUTIE CU TOT CU CARTICELE
Wyldechild Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 VAND SI UN ZOOM 505 I ,este tatal lui zoom 505II ,Functioneaza si arata bine ,adica nu a fost supus unor traume. Pretz 80 ron negociabil......http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1624
kovu_tlk Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 VAND SI UN ZOOM 505 I ,este tatal lui zoom 505II ,Functioneaza si arata bine ,adica nu a fost supus unor traume. Pretz 80 ron negociabil......http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1624 Mai e valabil?
Falling_into_infinity Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 mai e valabil anuntul pentru zoom 505II ?
Guest neshi3 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 eu am o pedala de overdrive .. daca te intereseaza vreun schimb ma gasesti la mariusamza@gmail.com
Guest beseech Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 si eu am un digitech death metal...da'mi un pm daca de intereseaza..
Recommended Posts