www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cer Un Mic Sfat!

Recommended Posts

Guest Beorn
Posted

La sfarsitul acestei luni voi detine suma necesara (sper) pentru a-mi achizitiona asta . M-am gandit la ea in primul rand pentru ca din cate am inteles HSS-urile sunt cele mai versatile,iar eu inca nu mi-am ales un stil anume. Sunt curios daca aceasta chitara merita banii sau exista alta (preferabil tot HSS) care sa fie peste performantele acesteia,dar nu mai mult de 900-950 de lei.

PS: am scris in acelasi topic pentru ca este pe un subiect asemanator,doar cu capital schimbat. Multumesc!

Guest Big Tree
Posted (edited)

Parerea mea ca dintre cele doua , e usor sa canti la squi-squi , din punct de vedere al soundului este mult mai mult cu mult mult mai bun Deanul , dar...da`o dracu de treaba , chiar ai chef sa investesti atatia bani?

In primul rand mai bine imprumuti o chitara de la cineva ceva vreme sa vezi daca asta chiar iti este chemarea :)

In al doilea rand din ce am rascolit eu pe forum sunt niste scule destul de faine si ieftine pe forum la SH.

In al treilea rand ... mana face 70 % din treaba , 25 % amplificatorul si 5 % chitara :lol:

(Mi-am bagat unghia in gat cand am cantat pe ampul meu pe o chitara low end de la ibanez pe amplificatorul meu, suna extraordinar la 4 milioane , si diferenta dintre chitara mea de 17 mil Art 300 si ea era destul destul de mica )

In concluzie , esti bine? Ce faci ? Inca nu te-ai apucat de treaba? Numai pierde timpul , fugi in magazine si probeaza , probeaza , probeaza ! Trebuie sa te indragostesti de o chitara ca sa faci treaba mai tarziu.

Edited by Big Tree
Guest Beorn
Posted

Deci probabil nu am specificat ca nu o iau de la 0,cand de 10 luni pe o acustica si...inca cant,si avansez pana ma hotarasc la o chitara care sa imi placa. Si cum am oarecare pretentii (am cantat pe mai multe), sunt dispus sa investesc acele 9 milioane intr-o electrica si va cer sfatul despre aceasta,pentru ca mi se pare ca mi s-ar potrivi. Salutare!

Guest Nihilistul
Posted
Deci probabil nu am specificat ca nu o iau de la 0,cand de 10 luni pe o acustica si...inca cant,si avansez pana ma hotarasc la o chitara care sa imi placa. Si cum am oarecare pretentii (am cantat pe mai multe), sunt dispus sa investesc acele 9 milioane intr-o electrica si va cer sfatul despre aceasta,pentru ca mi se pare ca mi s-ar potrivi. Salutare!

Ai incercat Squierele Classic Vibe? Am auzit ca e ceva de capu' lor.