marcianpetrescu Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 sunt curios ce parere aveti despre aceste chitare... stiu ca este una singura in Romania, posesorul este Radu Carlan - de la RIDE ON BAND. intreb din pura curiozitate... merci.
cyfer Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Curiozitatea a omorât pisica Am auzit chitara la un concert în Câmpulung. La jam session chiar am fost foarte aproape de ea. Deºi în club era foarte multã gãlãgie (fãcutã de muzicieni sau/ºi de public), chitara tãia foarte bine prin mix ºi avea un sound distinct.
Jack Daniel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 (edited) Una din cele mai interesante chitare pe care eu le-am probat/auzit vreodata. Sunetul este rafinat, decupat, dinamic, cu mult sustain, balansat. Cam ca un amp boutique daca pot sa fac comparatia asta. Iar dozele alea patentate de Langcaster sunt o minune. Sa nu mai vorbim ca instrumentul arata de parca ar veni de pe alta lume: chihlimbar in corp, pietrele alea rare pe butoane, montaj de overdrive on-board in chitara, headstock sculptat etc. Iar cu amp-ul ala Fender bun si vechi al lui Radu... "Custom made guitars from 35,000 year-old swamp Kauri" Pt curiosi: Edited May 14, 2010 by Jack Daniel
Recommended Posts