www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Magazin Muzica In Buzau


Recommended Posts

@itslipfac

Anul trecut mai era la parterul magazinlui Dacia (pardon, Wilmarkt) o tentativa, da aveau numai corzi de Hora si D'Addario, parca. Mai gaseai acolo mecanisme de acordaj pentru chitari acustice, pene si ceva chitari tot de la Hora expuse. Dar era o taraba in interiorul magazinului, asa ca nu stiu cum a supravietuit crizei, s-ar putea sa dispara si ei. Anterior fusesera colocati la etajul 1 in acelasi magazin, n-ar strica sa te invarti prin tot magazinul, poate se mai afla pe undeva. Pe strada Cuza Voda pe dreapta, mergand catre piata Gorbaciov cum treci de magazinul Wilmarkt vindeau si instrumente muzicale acolo (2 Stratoreghinuri si un bass Regin) poate aduc si corzi, merita incercat, magazinul e in principiu de jucarii si rechizite, nesimtit de scump. Chitarile, parca nu erau umflate preturile, in 2009 pe la 4 milioane stratul de Reghin... Succes la cautare.

Pentru corzi de clasica de calitate buna prin '97 ma duceam in rockoteca, era unul care aducea de la Bucuresti, (el zicea ca de-afara :) ) dar a emigrat demult tipul. Sorry, nothing else to be mentioned about...

Edited by olgutza34
Link to comment
Share on other sites

Guest nichietheone

Muzica este ( era acu 2-3 ani cand eram pe acolo ) vis a vis de bisericuta copiilor. Chitari hora se mai gasesc la libraria de dupa shaormeria de la dacia de pe cuza voda.

Link to comment
Share on other sites

Nu mai cauta rockoteca, e praf si pulbere acum (sau sunt eu neinformat). Cat despre profesori de chitara eu zic sa te inscrii prin vara la Scoala Populara de Arta (asa se chema pe atunci) la Muzeu pe bulevardul Nicolae Balcescu, din cate stiu inca se mai preda pe acolo pian, chitara, tobe si chiar canto. Sunt profesori buni, am coleg de clasa de liceu (Cornel Carocichin) care a absolvit scoala si a agatat si o specializare prin Spania, pe atunci el pornise pe flamenco tare de tot. La scoala predau si teorie pentru clasica dar si chitara armonie. Succes!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Guest Cristian ''GNLSSJ7'' T.

Pe bune? Chiar s-a deschis? Eu am incercat sa-i sun si au telefonu' inchis. Poate oi face un drum pana la ei sa vad ce panarame de chitari au; eu am pretentii mari la un Jackson JS-23 Dinky pe culoare neagra si se pare ca peste tot nu au decat albe. Macar au ceva instrumente decente? Cat de La Felinare, depinde daca le-ai gasit in locatia noua langa blocu' Magnolia, ori daca le-ai prins p-alea adevarate unde se baga grohaiala si zaceau rockerii betzi rezemati de bar, cand erau langa No Limit. Erau adevarate inainte, si barmani adevarati care n-o frecau ca acum cu toate labariile de pe la radio. Acum de scarbe ce sunt (pardon, economi), nici frigiderele cu bere nu le mai tin prea des in priza. Mai era inainte o terasa destul de simpatica in Micro 3, la Oase, cu vreo 30-50 de metri pana-n sediul Politiei de pe Chiristigiei. Cat de rockoteca, daca n-ai prins-o pana in 2002, pana s-o cumpere B90-ul sa ne pune intrare 10.000 lei (vechi) (auzi tupeu pe capu' lor cand noi aduceam vin dinafara :))), nu te mai chinui s-o cauti (e langa Sala Sporturilor, pe dreapta la subsol... sau era ca dracu' a mai trecut prin zona aia de cativa ani.). Daca n-ai prins "shantzu'" din Crang si bolovanii de pe bulevard in anii lor de glorie cand se bea Banat si iesea cu pocneala din cauza bauturii, degeaba. Oricum, mai toti adevaratii au plecat prin alte orase, si-au facut familii, puradei etc etc. Au fost vremuri in orasul asta, da' hai ca deja am deviat de la subiect, mult, urat de tot, ca tortocala. :))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.