www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

itslipfac

Newcomers
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by itslipfac

  1. Ok... am incercat, am dat de riffstation si mi-a iesit ceva de genul pana acum: Intro Am C Am C Am Dm Am Daca vara înseamna doar timpul pâna la toamna C Am Dm Am Daca vremea-i pierduta, daca nici vinul n-ajuta, C F Dm Am Daca-ti cauti motive sa-ncepi tratative F G Am E umbra-n inima ta. Am C Am C Daca uiti de ea, inima ta e-ntuneric Am C Am C De-ai iubi mai mult, ai fi mai puternic. C Am Dm Am Vrei sa suni si ti-e teama de sufletul ce te cheama, C Am Dm Am De povesti neîncepute, de visuri demult pierdute C F Dm Am Daca-ti cauti motive si pareri negative F G Am Priveste-n inima ta. Am C Am C Daca uiti de ea, inima ta e-ntuneric Am C Am C Am C De-ai iubi mai mult, ai fi mai puternic. F C G F Am C Iubeste mult mai mult, cum iubeai mai demult x5 Am C Am C Daca uiti de ea, inima ta e-ntuneric Am C Am C De-ai iubi mai mult, ai fi mai puternic.Nu stiu cat e de bine. Va rog sa ma corectati
  2. Buna, Are cineva bunavointa de a extrage cu grija acordurile din cantecelul asta? Alexandra Usurelu & Muse Quartet - De-ai iubi mai mult, ai fi mai puternic Multumesc anticipat!
  3. Salut. sper sa nu fiu redundant, insa nu am mai gasit un topic pe acest forum care sa refere la acest subiect, asa ca o sa continui. Multa lume, ca si mine, a descoperit chitara ceva mai tarziu, si a sarit niste pasi in formarea a ceea s-ar putea numi o "cultura muzicala" in domeniu. Chitara si stilurile ei sunt nenumarate, eu insa am studiat ceva chitara clasica, asa ca pentru inceput v-as ruga sa ma indrumati catre niste artisti, melodii, tehnici consacrate pentru acest stil. As dori sa-mi recomandati niste nume mari (cum ar fi Andres Segovia, nu stiu daca e cel mai reusit exemplu, dar ilustreaza oarecum ceea la ce ma refer) in acest domeniu care nu trebuie ocolite sub nicio forma, pentru cineva care pretinde ca ar avea legatura cu chitara clasica. Multumesc anticipat. Sper ca incet incet sa pot acoperi niste lacune rusinoase.
  4. am gasit felinarele jalnic arata. si.. s-a redeschis magazinul de muzica in buzau. asta dupa ce am facut eu comanda la ploiesti.
  5. nu mai este cel de vis-a-vis de sf sava. iar in winmarkt nici atat. sa vad pe cuza voda. nu stiu unde e rockoteca aia in bz. m-am mutat acum 3 sapt aici. de asemenea, imi puteti recomanda si pe cineva care poate preda chitara? sau poate isi face cineva putin timp pentu mine...
  6. stau la 16J pe aceeasi strada. iar la adresa aia e un semn mare pe care scrie DE INCHIRIAT. nu intreb degeaba. am cautat, insa nu am gasit.
  7. Exista vreun magazin de instrumente muzicale in Buzau? am tot cautat si... nimic. Nu am de unde sa-mi cumpar si eu niste corzi.
  8. Cant (sau mai bine zis incerc sa cant) la chitara de vreun an. Am invatat singur cam tot ce stiu. Insa nu simt ca mai progresez. Asadar: Caut profesor de chitara (cineva in masura sa dea meditatii) in BUZAU.
  9. ma interesa daca intre o acustica si o electroacustica (fara amp) este vreo diferenta in ceea ce priveste sunetul.
  10. nu esti prea specific. si nici nu mi-ai raspuns la prima intrebare. mai are cineva ceva idei?
  11. am citit topicul si nu am putut ajunge la o concluzie avand in vedere faptul ca foarte putina lume e atat de nestiutoare ca mine. in plus, cel mai mult s-a discutat de chitare electrice... cochetez cu chitara de ceva timp, desi am avut pe nimeni in jur care sa ma ajute. un an a trecut cam. am o chitara reghin 3/4 (cred ca asa ii zice) de prin '80, in care mi-am singur tocit degetele incercand sa invat din filmulete de pe net. are niste corzi de otel de .09 cred, pe care la inceput cu greu le tineam apropiate de grif. insa de curand am imprumutat un stagg nou de la o colega si am avut o revelatie. chitara mea antica suna chiar aiurea, iar zdranganitul nu depindea doar de faptul ca eu nu stiam sa cant la chitara, sau de faptul ca nu apasam eu suficient de tare (oh si chiar apasam...), ci si de calitatea chitarei . bineinteles colega nu se poate desparti de chitara ei, dar drumurile noastre s-au despartit. ma vad pus deci in situatia de a-mi achizitiona o chitara. intrebari: 1. ce chitara recomandati avand in vedere ca sunt incepator, acustica sau electroacustica (nu vreau electrica deocamdata, vreau sunet cat mai natural. asa mi se pare normal sa invat.)? 2. avand in vedere ca bugetul meu este undeva in jurul sumei de 300-400RON (poate 500 daca ma imprumut) ce chitare imi recomandati? (model cu CUTWAY neaparat, vreau sa invat si niste solo-uri) Va rog fiti cat mai specifici, cu link-uri, preturi etc., chiar am nevoie sa fiu ghidat. Mai mentionez ca nu vreau neaparat sa cumpar o chitara noua, ci una care sa sune bine chiar daca e SH. de fapt, daca stau mai bine sa ma gandesc, una la mana a doua ar fi mai potrivita, ar fi pacat sa fac una noua praf in "procesul de invatare individuala".
  12. Esti cineva in masura sa ma mediteze? Sau aveti vreo idee de curs de chitara care sa se tina in sibiu?
  13. As dori si eu acordurile de la melodia . nu le gasesc de nici o culoare. versurile sunt: danke. o aveti si aici... Jenica_Harja___Pui_de_zmei.mp3
  14. un tab de la trooper - lacrima, are cineva? ma intereseaza in mod special solo-ul!
  15. daca poate cineva identifica acordurile sau si mai mult, poate face un tab in Guitar Pro pentru mine la aceasta melodie as fi recunoscator. cred ca e vorba de o progresie de forma C G D , dar nu sunt sigur si va rog sa va dati si voi cu parerea si sa fie cat mai avizata daca se poate cantecelul este extras din coloana sonora a filmului Growing Out, asa se explica si calitatea destul de proasta. nu merita sa vedeti filmul, dar melodia mi se pare destul de interesanta. am atasat`o mai jos. growing_out_sountrack.mp3
  16. mici corecturi ... One_Night_.gp5
  17. One_Night_.gp5 aveti ceva sugestii legate de tab-ul asta? corecturi?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.