glub Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 recent am gasit doua tipuri de lampi 6H9C si 6H7C, am pana in 100 de bucati din fiecare. si sar putea sa fie si alte tipuri ascunse pe acolo. as vrea sa stiu daca imi pot face un amplificator de chitara cu aceste doua lampi, si eventual cu altele multumesc anticipat
karpi Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 http://www.google.ro/#hl=ro&source=hp&...62d8b97c53e7922 Forumul electronistilor • Vezi subiect - amp cu 6H9C si 6H7C 1 postare - 1 autor - Ultima postare: În urmã cu 2 ore recent am gasit doua tipuri de lampi 6H9C si 6H7C, am,pana in 100 din fiecare. si sar putea sa fie si alte tipuri ascunse pe acolo. ... www.elforum.ro/viewtopic.php?f=5&t=59339&view... - În urmã cu 2 ore Vinzi sau faci statie ..... A Good Phono Preamp is Hard to Find - [English] - [ Tradu aceastã paginã ] Input valves used in their products include: 6H2P-EB, 6H1P-EB, 6H23P-EB, 6H9C and 6H7C. This preamp only uses one valve, the well-regarded 6H1P-EB (add ... www.tnt-audio.com/ampli/audolici_ap01_e.html - În Cache
Recommended Posts