Dooku Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Am un Ibanez Parametric EQ, ceva mai batran, dar inca foarte solid. De la o vreme amplifica enorm, probabil are o buba interna, ceva... Cine stie unde sau cu cine sa iau legatura ca sa-l repar, pentru ca tin foarte mult la el. Are cineva vreo idee? Multzam oricum.
Guest Fenderash Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Am un Ibanez Parametric EQ, ceva mai batran, dar inca foarte solid. De la o vreme amplifica enorm, probabil are o buba interna, ceva... Cine stie unde sau cu cine sa iau legatura ca sa-l repar, pentru ca tin foarte mult la el. Are cineva vreo idee? Multzam oricum. Pai nush dak se ocupa cu asa ceva dar poti sa incerci la Grossman.Cauta si tu pe net siteul ca nu am voie sa il scriu.
marcel Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 de ce sa nu ai voie??...da un link ai voie sa-i dai??... se scrie grosmann cu un s shi doi de n
Cosu Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Pai nush dak se ocupa cu asa ceva dar poti sa incerci la Grossman.Cauta si tu pe net siteul ca nu am voie sa il scriu. Cine ti-a zis ca nu ai voie sa il scrii ? Incearca si pe la diversi electronisti. EQ-ul ala nu are mare filosofie de electronica in el ...
Recommended Posts