www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Colegiu Economic Timisoara

Recommended Posts

Guest EvilCat
Posted
am niste carti si sa nu mai dea si vre-un viitor elev bani degeaba ca si asa ale mele culeg praf

am carte de conta, marketingul afacerilor, planificare operationala, lb romana, mate si engleza de-a 12a

si mate de-a 11a dar aia de-a 11a nu e in stare excelenta

Scuze de offtopic dar am zarit ceva: cartea de mate de a11a nu e in stare excelenta. Asta inseamna un singur lucru [sau mai multe insa unul mai plauzibil]: a fost folosita mult. :)

Si eu cand voi termina a12a o sa le dau. Ale mele de mate is ca noi. :)

Posted

eu le-am aruncat pe toate, daca doreste cineva sa sufere cu matematica si chimia de a 12-a sa o faca pe propria raspundere, eu NU il ajut!

pe langa asta, nu m-am obosit sa cumpar manual decat pentru romana si mate, ce rost are sa cumpar si restu cand deja le are colegu de banca.

Guest EvilCat
Posted
eu le-am aruncat pe toate, daca doreste cineva sa sufere cu matematica si chimia de a 12-a sa o faca pe propria raspundere, eu NU il ajut!

pe langa asta, nu m-am obosit sa cumpar manual decat pentru romana si mate, ce rost are sa cumpar si restu cand deja le are colegu de banca.

Faza cu colegu de banca merge intotdeauna. :) Eu alea de-a 11a le-am vandut la juma de pret, mai unpic si le vand si pe astea de a12a [care-s mai putine] .Ma gandeam ca o sa le arunc ca sa nu le mai vad vreodata dar na, daca dai bani pe ele. :)

Na ok, ajunge. :)

Asta poate fi un fel de up. :lol: