guitar88 Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Sunt pe cale sa`mi cumpar un Ibanez JEM 7VWH saptamana asta. M-am pus in contact cu vanzatorul, si mi-a trimis niste fotografi. I le-am aratat unui prieten si mi-a zis ca s-ar putea sa aiba warping. Eu nu reusesc sa vad nimic. Ma puteti ajuta voi? Asta este fotografia: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Nu vreau sa te panichez sa stii ca exista tone de Jem-uri fake pe Ebay. Ai mare grija ce cumperi. uite aici o discutie : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4512 Poti sa ne mai arati poze cu chitara ? Din poza griful nu pare sa fie curbat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Nu vad, are frunzulite pe fretul 24? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 Stiu despre fake`urile de pe Ebay.... dar asta nu am luat-o de pe Ebay si vom face schimbul in mana.... Astea + aia de mai sus sunt toate fotografiile care mi lea trimis: Nu vad, are frunzulite pe fretul 24? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 I-am aratat lui Manu pozele de mai sus si zice ca e un model facut pana in 2003-2004. O spune in cunostinta de cauza pentru ca si el e posesor de JEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Ok, sorry. Ochiul meu zice ca e the real thing. La warping nu stiu ce sa zic. E identic cu cel de pe site-ul ibanez. http://ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=JEM7V&z=y Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 I-am aratat lui Manu pozele de mai sus si zice ca e un model facut pana in 2003-2004. O spune in cunostinta de cauza pentru ca si el e posesor de JEM Da asa este.... mi-a spus ca chitara a fost cumparata pe la sfarsitul lui 2002 sau inceputul lui 2003. Din 2004 au inceput sa faca grigul maro ... nu stiu exact cum se numeste lemnul... alder cred.... Oricum... dupa parerea voastra, are warping? sau vreu`un alt defect? Ca nu vreu sa dau 1100 euro si dupa o luna sa`mi dau seama ca nu e buna de nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Da asa este.... mi-a spus ca chitara a fost cumparata pe la sfarsitul lui 2002 sau inceputul lui 2003. Din 2004 au inceput sa faca grigul maro ... nu stiu exact cum se numeste lemnul... alder cred.... Oricum... dupa parerea voastra, are warping? sau vreu`un alt defect? Ca nu vreu sa dau 1100 euro si dupa o luna sa`mi dau seama ca nu e buna de nimic. Chiar daca ar avea o usoara curbura (desi nu reiese asta din poze) , ea se poate corecta foarte usor prin reglarea barei de tensiune. Sari pe ea ca face toti banii. Jemurile sunt chitare exceptionale si controlul calitatii este deosebit de riguros. Vin perfect setate din fabrica asa ca doar daca a avut parte de tratament necorespunzator ar prezenta probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 Multumesc foarte mult!!! Acelasi tip care mi`a zis de warping, vrea sa-mi "bage pe gat" o RG2750 su ToneZone la bridge pentru 700 euro. Cam care ar fi diferentele dintre JEM si RG2750? Chiar daca nu prea am de gand sa valutez RG-ul dupa zeciile de topicuri si recensiuni pe care le-am citit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Multumesc foarte mult!!! Acelasi tip care mi`a zis de warping, vrea sa-mi "bage pe gat" o RG2750 su ToneZone la bridge pentru 700 euro. Cam care ar fi diferentele dintre JEM si RG2750? Chiar daca nu prea am de gand sa valutez RG-ul dupa zeciile de topicuri si recensiuni pe care le-am citit.... Cumpara-ti JEM. Cum a spus si Cosu, face toti banii. Habar nu ai ce ieftin o iei.... In viata mea nu am auzit de un Jem7VWH cu 1100 de euro. Eu am dat pe a mea 1700 si ma consider norocos. Ce-i drept, e modelul nou, dar te mai uiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Lemnul si controlul calitatii. JEM nu suna ca un Ibanez, doar ca scrie Ibanez pe ea. E vorba de 2 clase de chitare diferite. JEM-ul e alta mancare de peste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 Cumpara-ti JEM. Cum a spus si Cosu, face toti banii. Habar nu ai ce ieftin o iei.... In viata mea nu am auzit de un Jem7VWH cu 1100 de euro. Eu am dat pe a mea 1700 si ma consider norocos. Ce-i drept, e modelul nou, dar te mai uiti? CE? noua costa 1600! La mana a 2a am gasit una si la 900, doar ca ala e dintr`un alt oras si autostrada pana acolo e inchisa .... + banii pe benzina etc... merita mai mult sa o iau pe asta pentru ca vanzatorul locuieste in acelasi oras cu mine si asa am ocazia sa o si probez. Multumesc foarte mult pentru sfaturile voastre. Mia-ti dat mai multa incredere in a face acesta afacere si lamurit o gramada de chestii. Am ajuns la concluzia ca ala vroia doar sa`si faca reclama la RG-ul lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Valeu unde sa fie 1600?! ia uite cum e la nemti : http://www.thomann.de/de/ibanez_jem7_vwh_steve_vai.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 Lemnul si controlul calitatii. JEM nu suna ca un Ibanez, doar ca scrie Ibanez pe ea. E vorba de 2 clase de chitare diferite. JEM-ul e alta mancare de peste. Tocmai de asta nu prea vroiam, acum nu mai vreau deloc sa consider RG-ul. JEM-ul este o chitara completa si de calitate. La RG tre sa`i schimb pickup-urile etc etc.... Nu merita efortul. Sa apoi, sa fim sinceri.... daca e destul de buna pentru domnul Vai, e mai mult ca sigur ca e destul de buna si pentru mine. Valeu unde sa fie 1600?! ia uite cum e la nemti : http://www.thomann.de/de/ibanez_jem7_vwh_steve_vai.htm www.merula.it --> Prezzi --> Nuovo ---> Ibanez ---> Chit. elettriche ---> in prima pagina: EM 7 WHT CHIT.ELETTRICHE CHITARRA ELETTRICA STEVE VAI B 1.640,00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 CE? noua costa 1600! La mana a 2a am gasit una si la 900, doar ca ala e dintr`un alt oras si autostrada pana acolo e inchisa .... + banii pe benzina etc... merita mai mult sa o iau pe asta pentru ca vanzatorul locuieste in acelasi oras cu mine si asa am ocazia sa o si probez. Multumesc foarte mult pentru sfaturile voastre. Mia-ti dat mai multa incredere in a face acesta afacere si lamurit o gramada de chestii. Am ajuns la concluzia ca ala vroia doar sa`si faca reclama la RG-ul lui. Te rog sa te uiti aici referitor la pret. Aceasta e o chitara noua. Nu uita ca e pe ebay, deci e foarte ieftina in comparatie cu magazinele de instrumente, ca sa nu vorbim de pretul de lista care e de 2650 Euro. http://cgi.ebay.de/Ibanez-JEM-7V-Prestige-...1QQcmdZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 E ceva ciudat Pe siteul ala pretul de 1600euro este pentru JEM 7 WHT , model care nu l-am gasit pe siteul ibanez sau pe alte siteuri ce comercializeaza chitare(este posibil sa nu fi insistat eu cat trebuia). Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 Te rog sa te uiti aici referitor la pret. Aceasta e o chitara noua. Nu uita ca e pe ebay, deci e foarte ieftina in comparatie cu magazinele de instrumente, ca sa nu vorbim de pretul de lista care e de 2650 Euro. http://cgi.ebay.de/Ibanez-JEM-7V-Prestige-...1QQcmdZViewItem Da.... zic doar ca ei pot avea chitara de la diferiti furnitori... sau poate ca in Germania insturmentele sunt mai scumpe decat in Italia. Dar ai inceredere in ceea ce am scris mai sus. O JEM noua costa 1640 euro. Merula nu este un "online shop" dar unul dintre cele mai mari magazine muzicale din Europa. Daca dai la prezzi ---> usata si cauti ibanez jem, ai sa gasesti o JEM-777 la 950 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 E ceva ciudat Pe siteul ala pretul de 1600euro este pentru JEM 7 WHT , model care nu l-am gasit pe siteul ibanez sau pe alte siteuri ce comercializeaza chitare(este posibil sa nu fi insistat eu cat trebuia). Da Cosmin, e strange... Si nici poze nu au (sau n-am vazut eu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 E ceva ciudat Pe siteul ala pretul de 1600euro este pentru JEM 7 WHT , model care nu l-am gasit pe siteul ibanez sau pe alte siteuri ce comercializeaza chitare(este posibil sa nu fi insistat eu cat trebuia). Ai dreptate, modelul 7 WHT nu exista. Exsita in schimb 7V WHT. Daca te uiti pe site ai sa vezi ca la multe instrumente mai lipseste cate o litera sau ceva..... Oricum, chitara aia este o 7VWHT. Am vazuto de Craciun cand am dat o fuga p'acolo sa`mi iau o pedala. Ai dreptate, modelul 7 WHT nu exista. Exsita in schimb 7V WHT. Daca te uiti pe site ai sa vezi ca la multe instrumente mai lipseste cate o litera sau ceva..... Oricum, chitara aia este o 7VWHT. Am vazuto de Craciun cand am dat o fuga p'acolo sa`mi iau o pedala. Deoarece este un magazin ENORM nu cred ca pot sa puna fotografie la toate instrumentele. Daca vrei sa ai o idee da la menu`ul "Immagini". Repet: Este vorba despre 7VWH si nu este nici o inselatorie! Chitara am vazut`o cu ochii mei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Am inteles. Uite asta e o informatie utila Magazinul asta ar trimite si in Romania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 Am inteles. Uite asta e o informatie utila Magazinul asta ar trimite si in Romania ? Sincer sa fiu, nu stiu... dar daca chiar esti interesat, intreaba-i. Acesta este mail`ul lor: m.merula@merula.com Oricum, vazand diferenza de pret dintre Merula si cel magazin nemtesc, zic ca poti sa tragi si tu o fuga sa o iei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts