Guest Adrian-dejete de aur Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 parerea pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
odera89 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 LINE 6 POD XT am eu ! sunt foarte multumit de processor ! Suna foarte ok, poti sa legi prin USB la calculator, faci ce vrei cu efectele ! Recomand ! din 10 stele as da 10 ! Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Dintre toate eu as alege Lne6 POD HD. Nu are atatea simulari ca celelalte, dar se apropie mult mai mult de sunetul si dinamica amplificatoarelor pe lampa pe care le simuleaza. Sunt 3 versiuni: 300, 400 si 500, toate simuleaza aceleasi amplificatoare, ceva diferente sunt la efecte, dar nu dintr-acelea incat chiar sa le simti lipsa, pe partea de conectivitate si mai ales ca interfata, aici sunt principalele diferente. Diferenta fata de POD X3 Live si XT Live mie mi se pare evidenta pe partea de sunet, si clar in favoarea HD-ului. Fata de Boss GT10 nici nu se mai pune problema, ca sunet era mult in spate si fata de POD XT LIve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winston Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Daca intrebarea este "care e diferenta dintre X3Live si Gt-10?" raspunsul ar trebui sa fie "nu are rost sa intrebam, pentru ca cele doua isi propun sa emuleze amp-uri diferite". Totusi, eu aud o diferenta majora (nu as fi singurul, insa nici in majoritate), anume ca toate amp-urile emulate de XT si X3 Live suna a L6 Spider, cu variate setari EQ. Am observat ca gama HD a rezolvat aceasta problema. Pe de alta parte, consider ca Boss nu a confundat amp-urile cu JC-ul, nici sub forma GT-8, nici sub GT-10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts