Guest Aallex Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 (edited) Salutare! De curand am citit pe net (nu mai tin minte sursa) ca modul optim de a pune degetele pe corzi, este cu buricul degetelor (un pic mai jos de unghie) si ca asta iti confera un ton mai dulce. Aici ma refer exact la piscul degetului. Eu,avand degetele ceva mai grosolane, cant cu partea mediana a degetului ceva mai jos fata de zona sus numita(sa nu va imaginati ca ma refer la falanga ) ). Am incercat sa cant cu buricul degetelor si am observat o oarecare imbunatatire a tonului dar nu mare, chestia e ca nu pot incorpora aceasta tehnica la pasaje mai rapide. Vroiam sa va intreb ce parere aveti, daca sa incep sa cant strict cu buricul degetelor sau e doar e chestiune de perfectionism si ar trebui, cum zice melodie sa o "let it be" Edited April 8, 2010 by Aallex
ciorap Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ai observat o imbunatatire pentru ca aia ai vrut nu e nici o imbunatatire nu exista "modul corect" de a canta la chitara fiecare are stilu lui parerea mea
Guest Nihilistul Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 (edited) Canta cum iti vine tie comod. E-adevarat ca tonul se mai da si din mana, da' asta se-nvata prin mult cantat. Edited April 8, 2010 by Nihilistul
Gorel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Canta cum iti vine tie comod.E-adevarat ca tonul se mai da si din mana, da' asta se-nvata prin mult cantat. TOTAL offtopic: Semnatura ta e din "The gunner's dream"?
Guest Aallex Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 @ciorap m-am gandit ca e posibil sa fie o chestiune psihologica, ceva gen placebo Multumesc all pt raspunsuri, o sa cant cum imi vine mai comod
Guest david_stevevai4ever Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ai observat o imbunatatire pentru ca aia ai vrut nu e nici o imbunatatire nu exista "modul corect" de a canta la chitara fiecare are stilu lui parerea mea Sunt de acord cu ciorap, fiecare are stilul lui de exemplu nu observ nici eu nici o imbunatatire ci devine un chin dupa ceva timp cantatul la chitara este o placere absoluta nu chin..... L-ai vazut tu pe Vai, Mal,steen,Halen, Vinnie moore sa tina degetele asa???.... eu nu.
Recommended Posts