simionescu Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Vreau sa impartasim impresiile asupra cantatului pe o chitara fretless.
Guest JeeFo Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Vreau sa impartasim impresiile asupra cantatului pe o chitara fretless. dupa formularea ta s-ar deduce ca ai avea o impresie de impartasit care se pare ca nu e scrisa nicaieri...eu nu am atins asa ceva asa ca nu-mi pot da cu parerea
denis_symbiotic Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 e misto, cu siguranta sunt unele chestii cu care trebuie sa te obisnuiesti, dar e o experienta frumoasa si care te inspira
karpi Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 (edited) Vreau sa impartasim impresiile asupra cantatului pe o chitara fretless. Poate intrebi CINE MAI ARE CHITARA FRETLESS ? ............Hai sa impartasim impressiile asupra /dedesubt si pe langa cantat .... Eu am o impresie buna deoarece "unchiul din partea lu' mama era zugrav.." Pune mama o mostra , sa ramanem PAFF .e cu 6 corzi sau cu 12 , canti muzica indiana ...nu stiu cum se cheama am uitat ( nu ma prea intereseaza) canta unul pe "iutub" Purple Raga inspirat de mentorul sau si de Hendrix ( cred ca "raga' o fi stilul /genul) Deci TU pui ce canti si noi o dam cu impresiile . Edited April 7, 2010 by karpi
Recommended Posts