charvelfan Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dragi colegi de pasiune,simt nevoia sa va impartasesc si voua bucuria mea legata de acest Strat din '79.L-am luat de la un neamt din Hanovra,vara trecuta,pe 900 de euro.Intrucat i-am facut anumite modificari(un nut nou ,de os,doze noi la bridge si neck,respectiv DiMarzio X2N si DiMarzio Chopper,o usoara scalopare a fretboard-ului,lustruirea tastelor care prezentau niste mici santuri,pickguard si butoane noi,toc pt. ca nu avea),pretul ei a mai crescut cu vreo 500 de euro.Schimbarea nut-ului,lustruirea tastelor si scaloparea(aici intrand si lacuirea fretboard-ului) au fost realizate(in mod genial,as spune) de d-l Bogdan Stanescu,caruia as vrea sa-i multumesc inca o data pe aceasta cale,cat si d-lui Silviu Aionita care mi l-a prezentat. amandurora.Chitara mai mult vorbeste decat suna ,so i'm very happy!
mihaitarta Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dragi colegi de pasiune,simt nevoia sa va impartasesc si voua bucuria mea legata de acest Strat din '79.L-am luat de la un neamt din Hanovra,vara trecuta,pe 900 de euro.Intrucat i-am facut anumite modificari(un nut nou ,de os,doze noi la bridge si neck,respectiv DiMarzio X2N si DiMarzio Chopper,o usoara scalopare a fretboard-ului,lustruirea tastelor care prezentau niste mici santuri,pickguard si butoane noi,toc pt. ca nu avea),pretul ei a mai crescut cu vreo 500 de euro.Schimbarea nut-ului,lustruirea tastelor si scaloparea(aici intrand si lacuirea fretboard-ului) au fost realizate(in mod genial,as spune) de d-l Bogdan Stanescu,caruia as vrea sa-i multumesc inca o data pe aceasta cale,cat si d-lui Silviu Aionita care mi l-a prezentat. amandurora.Chitara mai mult vorbeste decat suna ,so i'm very happy! Felicitari! S-o folosesti sanatos!
Guest Drakon Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 neckul scobit nu ii creste pretul,i-l scade:))uita-te pe net:))s-o folosesti fericit!
Recommended Posts