Guest MihaiConstantin Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Salut! As vrea sa imi iau o chitara acustica mai mica (de exemplu ceva ~ ca un Martin 0-18, de ex), dar la un pret la un pret rezonabil. Motivul este ca pare sa fie mai confortabil de folosit. Eu am cautat pe net dar ori erau magazine din afara tarii si prea scump, ori erau cam ..meh. Sper ca voi ma veti putea ajuta cu niste idei, sugestii. Thanks.
Guest Radu White Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 are si la mcmusic, au adus niste chitari de marimi diferite: 3/4 2/4 parca. adresa e asta :)
Guest MihaiConstantin Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Merci! Este un magazin la mine in oras. Am sa trec sa vad ce au. Astept si alte recomandari.
Guest MihaiConstantin Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Scuze pt double post, nu vad nici un buton de edit. Cred ca 1/2 e si mai bine ca dimensiune.
Guest rocksoad93 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 http://www.magazinuldemuzica.ro/Chitara-Clasica-_-c98.html
Guest MihaiConstantin Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Multumesc, si eu am gasit mai multe chitari clasice, insa eu caut o chitara acustica, western. Nu vreau sa va ingreunez prea tare sa imi cautati voi totul si sa imi dati linkuri mura in gura. Ma multumesc si cu producatori si modele anume. Multumesc!
Recommended Posts