Guest N3o Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 (edited) Am inregistrat asta dintro bucata, ma intereseaza sa tonul si calitatea , am alt cablu cu care inregistrez acum si niste alte setari pe placa de sunet, bineinteles ca nam cantat bine... A doua este o greseala dintro alta chestie, pe mine ma amuza, sper ca si pe voi O sa revin azi, maine si cu chestii mai serioase vers_2.mp3 big_fail.mp3 Edited March 25, 2010 by N3o
Radu Burcea Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Am inregistrat asta dintro bucata, ma intereseaza sa tonul si calitatea , am alt cablu cu care inregistrez acum si niste alte setari pe placa de sunet, bineinteles ca nam cantat bine... A doua este o greseala dintro alta chestie, pe mine ma amuza, sper ca si pe voi O sa revin azi, maine si cu chestii mai serioase Suna bine Sweet child o' mine.Probabil daca o mai repeti va suna din ce in ce mai bine.Canta pe doza din neck si vezi(poate mi se pare mie,poate e de la cablu)ca te auzi cand mai tare cand mai incet .
Guest N3o Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 nu e chestie de repetat, am cantato la plesneala, ma interesa tonul. cat despre volum nu stiu ce sa fac, inregistrez si uneori imi cade rau volumul .. nu stiu ce sa ii fac
Radu Burcea Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 nu e chestie de repetat, am cantato la plesneala, ma interesa tonul. cat despre volum nu stiu ce sa fac, inregistrez si uneori imi cade rau volumul .. nu stiu ce sa ii fac daca ai procesor da la maxim compresorul,sau daca poti cumpara-ti un compresor.rezolva chestiile astea si poti regla si sustain-ul din el.
Recommended Posts