Arthur Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Ei, nu ştiu dacă s-a făcut o variantă rock de genul acesta la piesa celor de la Beatles (ştiu că s-a cântat în multe feluri), dar "here it is, and a live one". Eu la voce şi rythm guitar (r.guitar din păcate nu seprea aude) ,iar la solo guitar e BogdanGuitar pe vremea când cânta rock , + another 2 friends şi ne numeam Linia I. Î-mi cer scuze pt. calitatea înregistrării, e luată de pe o înregistrare video ( cu microfonul de pe camera video), trasă ulterior în calc. şi pusă pe CD & mp3, dar m-am gândit că s-ar putea să vă placă acest cover. Enjoy ! Yesterday.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Something_Wild Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Salut!...Nu sunt expert dar sincer sa fiu,mi-a placut foarte mult.E o varianta d yesterday foarte bine gandita...intr-adevar se aude prost insa nu conteaza foarte mult,sunt sigur k acolo s-a auzit super Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Mi-a placut... chiar mult... cu cateva amendamente... 1. Cu vocea ai falsat ingrozitor in anumite locuri... 2. Poate mi se pare mie, dar bassu e putin pe langa... dar repet, poate mi se pare, este intradevar defectuoasa inregistrarea. Oricum, faina piesa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted April 3, 2006 Author Share Posted April 3, 2006 E adevărat, falsez de fiecare dată când nu am control suficient de bun în monitoare, dar cred că acest lucru nu mi se întâmplă numai mie . Idea mea a fost însă prezentarea unei modalităţi de a concepe un cover în manieră personală (unele piese se pretează la aşa ceva), nu acela de a-mi expune calităţile vocale sau instrumentale. Se pare că am reuşit în linii mari şi mă bucură faptul că a-ţi apreciat această încercare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest acis Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 E adevărat, falsez de fiecare dată când nu am control suficient de bun în monitoare, dar cred că acest lucru nu mi se întâmplă numai mie ... eu sincer am ramas impresionat cel mai mult de voce ... aduce intr-o oarecare masura cu interpretarea Queen. Falsu-rile sunt evidente si oarecum normale la nivelul asta ... daca era o inregistrare de la ce stiu eu ce festival era de amendat. Timbru foarte misto si gama larga de actiune e o chestie destul de greu de gasit pe la vocalii din romanica ... felicitari noah ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts