gramsteen Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 (edited) In prezent am inceput lucrul cu colegul meu Bogdan Bradu(Phoenix). Si el are deja 8 compozitii numai bune de un nou disc care sa-i poarte numele (si in alte "sfere" ale rockului). Pun un sample de la o piesa schitata cat de cat. Muzica: B.Bradu, aranjament: Bradu-Gram Are vocea catre celebrul Bruce dar asta si pentru ca e solist-tenor de opera si opereta. Enjoy! virus__MOTU_PCI_ASIO_Analog_1_2__Mix__115_.mp3 Edited March 10, 2010 by gramsteen
Vladympv Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 salutare Cristi, felicitari. poate sunt putin offtopic, scuze, insa in alt topic legat de albumul tau solo ziceai sa te contactam pentru a-l cumpara deoarece nu e clar (sau nu era atunci) de udne se paote procupa. ti-am trimis un PM in urma cu o luna-doua, insa fara raspuns din partea ta. ma gandesc ca esti foarte ocupat, insa vroiam sa stiu daca e alta metoda acum de vanzare, sau daca a ramas tot aceea varianta de vanzare sa dai un raspuns la mesaje daca il vrei vandut numai bine si spor la muzica buna! In prezent am inceput lucrul cu colegul meu Bogdan Bradu(Phoenix). Si el are deja 8 compozitii numai bune de un nou disc care sa-i poarte numele (si in alte "sfere" ale rockului). Pun un sample de la o piesa schitata cat de cat. Muzica: B.Bradu, aranjament: Bradu-Gram Are vocea catre celebrul Bruce dar asta si pentru ca e solist-tenor de opera si opereta. Enjoy!
Metabog Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Imi place mult vocea. Despre altceva nu prea pot sa comentez, dar imi place cum suna. Nu sper decat sa iasa un CD mixat si masterizat superb in final.
fixxxer_metalhead Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 dea....bruce ar fi mandru succes in continuare; dar ceva cover-uri dupa iron maiden nu auzim si noi in curand?
Recommended Posts